Acun Ilıcalı’dan Yunus Emre’ye tarihi ceza! Survivor tarihi böylesini görmedi: Karısı ‘bu kadar olmaz’ diyerek sitem etti

Survivor, yeni bölümleriyle izle hiç karşısına çıkmaya devam ederken yeni bölüm fragmanında görülenler herkesi şaşkına çevirdi. Acun Ilıcalı, Yunus Emre’ye öyle bir ceza verdi ki hem izleyiciler hem yarışmacılar şaşkına döndü. İşte Survivor tarihine damga vuracak o ceza…

TV8’in izlenme rekorları kıran yarışması Survivor, heyecanlı bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Aksiyonun, kaosun, eğlencenin eksik olmadığı yarışmada yine en çok konuşulan isim Yunus Emre oldu. Ogeday ile Yunus Emre arasında çıkan kavga sonucunda Acun Ilıcalı, Yunus Emre’ye Survivor tarihinin en büyük cezasını verdi. Söz konusu bu cezaya ilk tepki gösteren isim ise Yunus Emre’nin eşi Beria Özden oldu.

yeni-proje-12.jpg

BÖYLESİ CEZA GÖRÜLMEDİ

Bu sene kavganın, kaosun ve cezaların bitmediği Survivor’da bir kavga daha yaşandı. Yarışmacılar arasındaki gerilim hız kesmeden devam ederken yayınlanan son bölümde Ogeday ile Yunus Emre more resmen yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. İkilinin kavgası zor ayrılırken Yunus Emre’ye verilen ceza belli oldu.

yeni-proje-15.jpg

Acun Ilıcalı, akşam kavganın taraflarından olan Yunus Emre’ye 8 oyunda oynamama ve 8 ödülden yararlanamama cezası verdi. Yunus Emre yaşananlardan sonra en ufak bir tahrikte Ogeday'a temas edeceğini söyleyince Acun Ilıcalı onu uyarmıştı.

yeni-proje-14.jpg

YUNUS EMRE’NİN EŞİNDEN SİTEM DOLU SÖZLER

Konuyla ilgili bir paylaşım Yunus Emre'nin eşi Beria Özden sitem etti. Özden, yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

"Yarası dikişli olduğu halde çabalıyor, karşısına alıp konuşsalar düzelecek diye düşünüyorum. Keşke konuşarak ifade edebilse konuşsa...

Takımın mobbinglerine karşı kendini agresiflikle savunuyor. Yanlış ama tek taraflı olmadığını düşünüyorum. Acun Bey'i ne kadar sevdiğini laf ettirmediğini herkes biliyor! Tek taraflı hata olmaz fırsat vermek vardır. Bu kadarının fazla olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca tüm kırmızı takımın kaderi ile oynamış oluyor. Onu nereden vuracaklarını bildikleri için fevriliğini tahrik ile kullanabiliyorlar. Birikmişlik var, umarım bir şeyler değişir."

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir