Ronaldinho Survivor'a katılıyor

Ronaldinho Survivor'a katılıyor

Televizyon dünyasının nefes kesen programı Survivor All Star'da izleyici bir sürprizle daha karşılaşacak. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'nun Survivor All Star'a katılacağını duyurdu.

Dün yayınlanan Survivor bölümünde "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncunun" Survivor'a geleceğini söyleyen Ilıcalı, futbolcunun ismini açıkladı.

Ilıcalı, gelecek kişinin dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu şu sözlerle dile getirmişti: "Geçen bir arkadaşım aradı ‘geleyim mi?’ dedi, 'gel' dedim. ‘Sercanların takımı iyi, oynayalım’ dedim. O da sağ olsun kırmadı, gelecek"

yeni-proje-2.jpg

Bir dönem Bursaspor ve Galatasaray formaları giyen Sercan Yıldırım'ın “Abi çok merak ettim" demesi üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncu..." dedi.

'MİSAFİR EDİLECEK'

Acun Ilıcalı Survivor All Star'da yaptığı duyurusunda Ronaldinho'nun misafir edileceğini açıklayarak, "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN