Acun Survivor'a öyle bir ismi getiriyor ki! Bakın Survivor'a hangi yıldız futbolcu geliyor: Efsaneler efsanesi

Acun Survivor'a öyle bir ismi getiriyor ki! Bakın Survivor'a hangi yıldız futbolcu geliyor: Efsaneler efsanesi

Acun Ilıcalı, Survivor'a gelecek ismi duyurdu! Öyle bir isim geliyor ki... Bakın Survivor'a hangi yıldız futbolcu geliyor! Bir zamanların efsane ismi Survivor'a geliyor...

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, heyecan verici bir duyuruyla Survivor 2024 All Star programına futbol efsanesi Ronaldinho'nun katılacağını açıkladı.

RONALDINHO SURVIVOR'A GELİYOR

survivor-ronaldinho-1.jpg

Acun Ilıcalı, Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağına dair bilgiyi paylaşırken, aynı zamanda Survivor 2024 All Star'da yer alacak olan diğer ünlü isimlerden birinin de Sercan Yıldırım olduğunu duyurdu. İki ünlü ismin Survivor sahnesinde bir gösteri maçında yer alacaklarını belirtti.

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması: "Acun Ilıcalı duyurusunda, "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN