Adını Feriha Koydum'un yıldız oyuncusuydu! Son halini görenler gözlerine inanamadı... Bakın o oyuncuya ne olmuş

Adını Feriha Koydum'un yıldız oyuncusuydu! Son halini görenler gözlerine inanamadı... Bakın o oyuncuya ne olmuş

Bir döneme damgasını vuran Adını Feriha Koydum, hala birçok insanın hafızasında yer edinirken ünlü dizinin başarılı oyuncusu magazin gündemine bomba gibi düştü. Adını Feriha Koydum'un yıldız oyuncusuydu! Son halini görenler gözlerine inanamadı... Bakın o oyuncuya ne olmuş…

Başrollerinde Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy gibi başarılı isimlerin yer aldığı Adını Feriha Koydum, yayınlandığı dönem reyting rekorları kırıyordu. Türk televizyon tarihinin en sevilen içerikleri arasında kendine bir yer bulan Adını Feriha Koydum hala ilgi görmeye devam ediyor. Öyle ki oyuncuları da birçok kişi tarafından hala merakla takip ediliyor. Dizinin başarılı ismi ise değişimi ile görenleri şaşkına çevirdi.

SON HALLERİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Dizide Hazal Kaya’nın hayat verdiği Feriha karakteri ile evlenmek isteyen ve psikolojisi bozuk olan Halil karakterine hayat veren Ufuk Tan Altunkaya görenleri resmen şaşkına çevirdi. Altunkaya’nın son halleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

yeni-proje.jpg

Başarılı oyuncu şimdilerde tiyatro ile ilgilenirken aynı zamanda yönetmenlik ve yapımcılık gibi işler de yapıyor.

İşte Altunkaya’nın son halleri…

yeni-proje-1.jpgyeni-proje-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN