Affetme ve unutma vakti geldi! Koç, boğa, yengeç, başak, terazi, akrep ve balıklar... İşte 18 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Affetme ve unutma vakti geldi! Koç, boğa, yengeç, başak, terazi, akrep ve balıklar... İşte 18 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Hayatta mutluluğu yakalamanın pek çok kilit unsuru vardır. Bu unsurlardan biri de affedebilmek ve unutabilmektir. Keskin bir hafızaya ve güçlü bir haklı çıkma ve bazen intikam alma eğilimine sahip bir kişi olarak, affetmek kavraması çok zor bir şey olabilir. Peki ya unutmak?

18 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda muhtemelen birilerine ne kadar sert olduğunuzu ve ne kadar iddialı olabileceğinizi göstermeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Bunlar sizin güçlü özellikleriniz. Belirli bir kişiyi etkilemek istiyorsunuz, bu yüzden de gösterebileceğiniz en etkileyici şeyin gücünüz olacağını düşünebilirsiniz. Ancak, bu sert dış kabuğun altında kararlı bir ruha sahip hassas bir yürek yatar ve bu yönünüz de son derece çekicidir. Bu yönünüzü göstermeniz güçlü yanlarınızı da ortaya çıkaracaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün hedeflediğiniz bir şeye ulaşmak için "yüksek mevkilerde bulunan dostlara" ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Bunu tek başınıza gerçekleştirebileceğinizi düşünmüyor olabilirsiniz. Sizi geride tutan tek şey bu olabilir. Sorumluluğu üstlenmek ve sizin olabilecek bir şeye sahip çıkmak için kendinize yeterince inancınız yok. Herhangi bir bağlantıya ihtiyacınız yok. Sadece kendi beceri ve yeteneklerinize inanmaya ve bunu söyleyecek kadar gururlu olmaya ihtiyacınız var.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Devam eden bir müzakerede, tam olarak farkında olmadığınız bir avantajınız var. Bu sizin cazibenizdir. Uygun ruh halindeyken ne kadar sempatik ve büyüleyici olabileceğinizin farkında olmayabilirsiniz. Çok inatçı ve dirençli biriyle bir anlaşma yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Sizinle birlikte hareket etmesi için tüm mantıklı nedenleri ifade ettiğiniz halde geri çevrildiğiniz için hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Cazibenizi kullanmayı deneyin. Ne kadar eğlenceli ve zeki olabileceğinizi göstermeyi deneyin. Bu, işleri sizin lehinize çevirebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yeteneklerinizin farkında olmak ve onları tamamen benimsemek harika bir şeydir. Bir meydan okumadan geri adım atmamak için ne kadar yetenekli olduğunuzu bilmek akıllıca olacaktır. Sınırlarınızı bilmek ve diğer insanların sınırlarını anlamak da çok önemlidir. Şu anda bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ve yapabilirsiniz de. Bunu yapmak için tüm bunların bilincinde olmanız gerekecek. Bu durumda tek sınırınız, sizi üzen bir şeye tahammül etme yeteneğinizdir. Yapmanız gerekenden fazlasını yapmadan da zafere giden yolu görebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Şu anda pek çok insan size doğru yöneliyor, sıcaklığınızı ve zekanızı arıyor olabilir. Verecek çok şeyiniz var ama çoğu zaman çok fazla şey veriyorsunuz. Mükemmel enerjiniz sayesinde çoğu insandan çok daha fazlasını yapabilecek kapasitede olmanıza rağmen, yine de ne zaman hayır diyeceğinizi bilmeniz gerekiyor. Bugün, sırf "her şeyi yapabilme" konusundaki itibarınızı zedelemek istemediğiniz için başkalarına iyilik yapmayı kabul etmeyin. Enerjinizi yalnızca sizin için en anlamlı olan şey için kullanın, böylece istismar edilmezsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Zaman içinde biraz kasvetli veya çatışmalı hale gelen eski bir ilişkide yeni bir başlangıç mümkündür. Bunun doğru olmadığını düşünebilirsiniz çünkü daha önce en az bir kez denediniz ve bu sadece can sıkıntısına neden oldu. İnsanlar büyür ve daha bilinçli hale gelirler ve bazen bu noktaya gelmek için gereken tek şey gerçekten özel olan bir şeyi kaybettiklerinin farkına varmaktır. Bugün, ona ulaşın ve yeni bir şekilde tekrar deneyip deneyemeyeceğinizi sorun. Nasıl hissettiğiniz konusunda dürüst olun, belki de yeni bir başlangıcı kutlarsınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bir süre önce harekete geçirdiğiniz bir girişim nihayet umut verici işaretler göstermeye başladı. Pes ettiğiniz için şüpheci davranıyor olabilirsiniz. Gördüklerinizi ve hissettiklerinizi ciddiye almalı ve dahası, bu ileriye doğru hareketi kutlamanın bir yolunu bulmalısınız. Bu, ilerlemeye devam etme ve ilham almaya devam etme arzunuzu güçlendirmeye yardımcı olacaktır. Çabalarınıza devam ederseniz, ivmenizin önemli ölçüde ve oldukça hızlı bir şekilde arttığını göreceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Hayatta mutluluğu yakalamanın pek çok kilit unsuru vardır. Bu unsurlardan biri de affedebilmek ve unutabilmektir. Keskin bir hafızaya ve güçlü bir haklı çıkma ve bazen intikam alma eğilimine sahip bir kişi olarak, affetmek kavraması çok zor bir şey olabilir. Peki ya unutmak? Bunun imkansız olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak aynı zamanda, derin bir ruhani tarafınız ve çok derinlerde güçlü bir merhamet duygunuz var. Bugün, birinin size neden yanlış yaptığını anlamaya çalışın. Affedin ve unutun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

İki düşünüp bir konuşmak hiçbir zaman sizin tarzınız olmadı. Birinin duygularını incitmek veya öfkesini davet etmek pahasına da olsa, her konuda açık sözlü olmaya inanıyorsunuz. Ancak şimdi, hassas bir kişinin dahil olduğu hassas bir durumda yumuşak adımlar atmanız teşvik ediliyor. Eğer her zamanki açık sözlü tavrınızla ilerlerseniz, karşınızdaki kişinin kendini kapatmasına neden olabilirsiniz ve bu da özel bir şeyi kaçırmanız anlamına gelebilir. Bir sonraki adımınızdan önce kendinizi toparlamak için birkaç dakikanızı ayırın. Dikkatli davranın!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün, çok değil akıllıca çalışmaya teşvik ediliyorsunuz. Bu her zaman zekice bir yöntemdir ve genellikle inandığınız bir şeydir. Ancak şimdi, iyi yaptığınız bir şeyi göstermeye çalışıyor ve bu süreçte kendinizi tüketiyor olabilirsiniz. Başkalarının ne düşündüğü konusunda endişelenmeyin. Aşırıya kaçmadan en iyi yaptığınız şeyi yapın. Akılcı çalıştığınızda, zamanınızı ve enerjinizi korursunuz, bu da size daha fazlasını yapmak için daha fazla zaman ve daha fazla enerji verir ve bu her şeyden önce çok etkileyicidir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sinirli bir şekilde davranıyor ve raydan çıkan bir planla ilgili şikayetlerinizi dile getiriyor olabilirsiniz. Özellikle de bir şeyi gerçekleştirmek için bu kadar çok çalışıyorsanız, içinizi dökme ihtiyacı hissetmeniz kesinlikle anlaşılabilir bir durum. Öyle olsa bile, aynı enerji daha iyi bir yöne kanalize edilebilir. İşleri tersine çevirmek için yaptığınız işe daha fazla pozitif enerji akıtmaya çalıştığınızda, çabalarınız artacak ve başarınız hızlanacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Çok iyi ve yerinde bir karar verdiniz - en azından kafanızda. Ancak harekete geçmediniz çünkü kendinize yeterince güvenmiyorsunuz. Bu nedenle, başka seçenekler aramaya ve herhangi bir şey yapmayı ertelemeye devam ediyorsunuz. Bugün, size cazip gelen o seçeneği tekrar gözden geçirin. Diğer olasılıklara karşı tartın. Kendi hayal gücünüzde bunu deneyin. Ve bu sonuca varmanızın tüm nedenlerini hatırlayın. Bu, ne yapmak istediğiniz konusunda kendinize güvenmenize yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN