Afra hem ağladı hem yardım etti! Depremzedelere öyle bir yardım yolladı ki...

Afra hem ağladı hem yardım etti! Depremzedelere öyle bir yardım yolladı ki...

Yalı Çapkını dizisiyle tanınan Afra Saraçoğlu da depremzedeleri unutmadı. Saraçoğlu, Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne herkesi şaşırtan bir yardımda bulundu. Duyanlar "Kendi de kalbi gibi güzel" yorumları yaptı.

Son dönemlerin en çok konuşulan genç oyuncusu Afra Saraçoğlu, depremin vurduğu bölgelere para yardımında bulundu. Çok sayıda ünlü isminde destek verdiği yardımlara Saraçoğlu da kayıtsız kalmadı. Rakamı duyanlar şaşırdı.

afrasaracoglu.jpg

AFRA SARAÇOĞLU'NDAN DEPREM YARDIMI

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran rolüne hayat veren Afra Saraçoğlu, dizi setlerinin depremden dolayı ara vermesiyle ilk depremzedelere yardım da bulundu.

sarac.jpg

HEM AĞLADI HEM DESTEK VERDİ

Günlerdir sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan ve üzüntüsünü dile getiren Afra Saraçoğlu, maddi destekte de bulundu. Haluk Levent'in kurucu olduğu AHBAP derneğine parasal yardımda bulunan Saraçoğlu, 200 bin TL gönderdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN