Afra Saraçoğlu'nun eski hali ifşa oldu! Herkes doğal güzel sanıyordu..."Estetiğin dibe vurmuş"

Afra Saraçoğlu'nun eski hali ifşa oldu! Herkes doğal güzel sanıyordu..."Estetiğin dibe vurmuş"

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'nun eski halleri sosyal medyanın diline düştü. Yıllar içinde büyük bir değişim geçirdiği görülen Saraçoğlu'nun estetiksiz halleri hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Bakın nerelerini yaptırmış?

Yakında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayacak olan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, yakın takibe alındı. Eski görüntüleri ortaya çıkan Saraçoğlu, herkesi şaşkına uğrattı. Estetiksiz halini görenler güzel oyuncuyu tanımakta zorlandı. Bakın eskiden ne haldeymiş?

afra-saracoglu-kimidir-kac-yasinda-nereli.jpg

AFRA SARAÇOĞLU'NUN ESKİ GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞIRTTI

Oyunculuğu kadar güzelliği ile de çok konuşulan Afra Saraçoğlu, estetiksiz hali ile herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

557284.jpg

Son dönemlerin en başarılı oyuncularından olan Saraçoğlu, yıllar içinde büyük bir değişime uğradı. Eski halini görenler oyuncunun bir çok estetik operasyon geçtiğini fark etti.

2638767-e0afedc556217e807cf4d49ff1f31c31.jpg

GÜZELLİĞİYLE BİLİNİYORDU

İkinci şans filmi ile oyunculuk deneyimine başlayan Afra Saraçoğlu, daha sonra bir çok dizi ve filmde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Oyunculuğunu ispatlayan Saraçoğlu'nun güzelliği de dikkat çekti.

5880-6.jpg

Türkiye'nin en güzel kadın oyuncuları arasında yer alan 24 yaşındaki oyuncunun eski halleri ortaya çıktı. Dudaklarını yaptıran Saraçoğlu'nun bir çok işlem daha yaptığı hayranlarının gözünden kaçmadı.

5880-2.jpg

ESKİ HALİ ŞAŞIRTTI

Afra Saraçoğlu'nun eski halini görenler ise, "Önceleri daha şekermiş", "Estetik güzeliymiş meğer" "Doktoru tebrik etmek gerek" gibi çok sayıda yorum yaptı. Bazı takipçiler ise güzel oyuncunun estetik yaptırmadığını söyledi.

afra.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN