Ağlayarak 'uyuşturucuya düştüm' demişti! Damla Ersubaşı bu kez de inkar etti: "Tehditle söyletti!"

Ağlayarak 'uyuşturucuya düştüm' demişti! Damla Ersubaşı bu kez de inkar etti: "Tehditle söyletti!"

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz gün yayınlanan videoda 'uyuşturucu batağına düştüm' demişti. Video magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Ersubaşı, kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser'in kendisine bu sözleri zorla söylettiğine dair açıklama yaptı işte detaylar...

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteri ile milyonların tanıdığı Damla Ersubaşı, son dönemde akıl almaz iddialarla gündeme geldi. 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünya evine Damla Ersubaşı, 2 çocuğunun babası Keser'den 2020 yıllında boşanmıştı.

'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası evliliklerini noktalayan ikili, yeniden akıl almaz iddialarla gündeme geldi. Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na gündemde bomba etkisi yaratacak suçlamalarla velayet davası açtığı öğrenildi.

"VELAYETİ ALMAK İSTİYORUM’

Keser, mahkemeye başvurarak, ‘Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum.’ dedi. Ardından çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı.

damlad.jpg

"BEN UYUŞTURUCUYA DÜŞTÜM"

Mahkeme kararı henüz tam olarak kesinleşmediği için çocuklar anne de kalmaya devam etti. Bunun üzerine Keser, harekete geçip çocuklar için koruma talep etti. Bu gelişmelerin ardından ünlü oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Ben uyuşturucuya düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim. Çeşitli vaatlerle aldım, bu parayı şu anda ödüyorum. Eski eşim de bunları öğrenince bana şantaj yaptı. Çocukların velayetini verdim yine kurtulamadım. Bu çocuklar annesiz kalırsa sebebi Mustafa Can Keser'dir. “Ben ne yaptıysam kendime yaptım. İyi niyete bir kez kandım, gördüm ki sadece kumpastan ibaretmiş. Ne tehdide ne de şantaja asla ve asla boyun eğmeyeceğim. Tüm haklarımla çocuklarımın yanındayım.” demişti.

anne.jpg

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Ersubaşı'nın bu açıklaması sosyal medyada geniş yer bulmuştu Ersubaşı bugün yeni bir açıklama yaparak, o sözleri zorla söylediğini açıkladı. “Yasaklı maddeyi o kullanıyordu. Benim bir bağımlılığım yok. Videodaki sözleri bana zorla söyletti, şantaj yaptı” dedi.

Ersubaşı’nın avukatı Mehmet Kutlu da söz konusu videonun eski olduğunu iddia etti: “Mustafa Can Keser, müvekkili çocuklarıyla tehdit ederek ilgili videoyu kayıt altına aldırmıştır. Bu video 1.5 sene öncesine ait olup, eski eş tarafından şimdi medyaya servis edilmiştir.

ersubasi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN