Ağlayarak yardım istedi! Genç kadının videosu sosyal medyayı ayağa kaldırdı! "Son rahat uyumaların merak etme"

Ağlayarak yardım istedi! Genç kadının videosu sosyal medyayı ayağa kaldırdı! "Son rahat uyumaların merak etme"

Genç bir kadının paylaşımı herkesi şoke etti. Gözyaşları içerisinden paylaşım yapan genç kadın, bir kişiden şiddet gördüğünü iddia etti. Uzaklaştırma kararına rağmen o kişiden kurtulamadığını söyleyen mağdur kadın, "Polisi aradım 'Ya bu adamı kaç kere şikayet ettim. Arabama saldırdı, saldınız. Benim evime uzaklaştırma kararı varken saldınız. Daha ne bekliyorsunuz' dedim. Kimse bir şey yapmıyor, farkında mısınız" dedi.

Sosyal medya Hilal Yılmaz isimli bu kadını konuşuyor. Çektiği video ile gündem olan kadın yaşadıklarını anlattı. Gözyaşları içinde sürekli tehdit aldığı ve daha önce uzaklaştırma kararı çıkarttığı Uğur Çırak isimli kişiden kurtulmak istediğini söyledi.

"KİMSE BİR ŞEY YAPMIYOR, FARKINDA MISINIZ?"

Genç kadın, sosyal medyadan paylaştığı videoda şunları söyledi: "Anlatamıyorum çünkü uçak moduna aldığımda interneti açamıyorum. İnterneti açtığımda sürekli arkadan arama geliyor. O yüzden uçak moduna alıp video çekeyim dedim. Ben her yerden engelledim, halen aynı engelli numaradan arıyor, beni tehdit ediyor. Polisi aradım 'Ya bu adamı kaç kere şikayet ettim. Arabama saldırdı, saldınız. Benim evime uzaklaştırma kararı varken saldınız. Daha ne bekliyorsunuz' dedim. Kimse bir şey yapmıyor, farkında mısınız?"

tehdit.jpg

"SON RAHAT UYUMALARIN MERAK ETME"

Gelen tehditleri paylaşan Hilal Yılmaz, 'Son rahat uyumaların merak etme' şeklindeki mesaj ile herkesi endişelendirdi. Genç kadının videosu, kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekti. Genç kadına birçok destek mesajı geldi. Kullanıcılar gerekenin yapılması için yetkililere çağrıda bulunuldu.

santaj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN