'Aile' dizisinde dikkat çeken 'ampul' sahnesi: Kimsenin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim

'Aile' dizisinde dikkat çeken 'ampul' sahnesi: Kimsenin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın oynadığı ‘Aile’ dizisinde Leyla Soykan karakterinin yanan ampulü söndürdüğü ve oğluna "Hiç kimsenin sizin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim" dediği sahne sosyal medyada gündem oldu.

Show TV’de yayınlanan ‘Aile’ dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yanı sıra Nur Sürer, Nejat İşler, Emel Göksu, Levent Ülgen ve Canan Ergüder oynuyor.

AMPULÜ SÖKÜP ÇIKARIYOR

Her salı akşamı ekrana gelen ‘Aile’ dizisinin dün yayınlanan 9. bölümünden bir sahne sosyal medyada gündem oldu. Gündem olan sahnede, Canan Ergüder'in canlandırdığı Leyla Soykan karakteri, açık olan abajuru söndürdükten sonra içindeki ampulü sökerek çıkarıyor.

Daha sonra oğlunun yanına giden Leyla Soykan’ın oğluna bakarak "Hiç kimsenin sizin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim" dediği sahne sosyal medyada çok konuşuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN