"Ampul göndermesi" olay olmuştu; Aile dizisi yapım şirketinden o sahneyle ilgili açıklama geldi!

"Ampul göndermesi" olay olmuştu; Aile dizisi yapım şirketinden o sahneyle ilgili açıklama geldi!

Son bölümünde yayınlanan bir sahneyle gündem yaratan 'Aile' dizisinin yapım şirketi Ay Yapım, söz konusu sahneyle ilgili bir açıklama yayınladı. Şirket, sahnenin bir gönderme olmadığını ve sadece dizinin evreninde geçen bir konuyla ilgili olduğunu vurgulayarak "Bu sahnenin hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur ve tamamen dizinin kendi konusu ile ilgili bir sahnedir." açıklamasında bulundu.

Show TV’de yayınlanan Aile dizisinin yapım şirketi Ay Yapım, sosyal medyada gündem olan ve siyasi bir gönderme olduğu konuşulan "ampul" sahnesinin dizinin senaryosu dışında farklı bir anlam ve gönderme içermediğini açıkladı.

aile-ampul1.jpg
Şirket açıklamasında "Aile dizimizin dün yayınlanan bölümündeki bir sahneye sosyal medyada farklı anlamlar yüklendiğini gördük. Bu sahnenin diziminiz senaryo ve karakter hikâyesinin devamını sağlaması dışında hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur. Diziyi izleyenlerin de bildiği üzere bu sahne, dizinin önceki ve sonraki akışı ile uyumludur ve tamamen dizinin kendi konusu ile ilgili bir sahnedir." ifadelerini kullandı.

aile-ampul.jpg

NE OLMUŞTU?


'Aile' dizisinin yayınlanan son bölümünde Canan Ergüder'in canlandırdığı anne karakteri önce abajura takılı olan ampulü söndürüp daha sonra ise çocuğuna "Hiç kimsenin sizin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim" demişti ve bu sahnenin sosyal medyada siyasi bir gönderme olduğu yorumları yapılmıştı.

aile-ampul22.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN