Aile dizisinden kötü haber! Yeni sezon uğurlu gelmedi, reytingler böyle devam ederse fişi çekilecek

Aile dizisinden kötü haber! Yeni sezon uğurlu gelmedi, reytingler böyle devam ederse fişi çekilecek

Televizyon dünyasını sallayan projede yeni gelişmeler kaydedildi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı dizinin yeni sezonu hakkında bilgiler paylaşıldı. Kısa sürede kalabalık bir kitlenin dikkatini çekmeyi başaran "Aile" dizisinde reyting sorunu gündeme geldi. İşte tüm detaylar...

Televizyon ekranlarında yer alan Aile dizisi, son yılların en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başardı. 2023 yılı ile birlikte ekranlarda yerini alırken, kısa sürede izleyicilerin ilgisini üzerinde toplandı. Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile seyir zevki veren diziden kötü haber geldi.

YENİ SEZONUNDA KÖTÜ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizinin her bölümü merakla bekleniyor. Show TV ekranlarında yer alan fenomen dizide, Kıvanç ve Serenay çiftçi çok beğenildi.

Aile dizisinin konusu ve kadrosuyla dikkatleri çekmesiyle, ilk sezonda sadece 13 bölüm yayınlanarak reyting rekorları kırmayı başardı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide yeni sezon endişesi başladı.

0x0-aile-dizisi-ne-zaman-basliyor-hangi-tarihte-show-tvnin-yeni-dizisi-aile-konusu-nedir-oyunculari-kimler-1673868873613.jpeg

KIVANÇ TATLITUĞ VE SERENAY SARIKAYA

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizide; Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder ve Musa Uzunlar gibi birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Mekan ve müzik tercihleriyle beğenilen dizinin yeni sezonu tartışma konusu oldu.

Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Devin karakteri ve Kıvanç Tatlıtuğ'unun haya verdiği Aslan karakteri arasındaki sorunlar büyüyor. Cihan'ın Soykan ailesiyle kavgasının ardından İlyas ve kızı da bu savaşa dahil oldu. Etkileyici hikayesi ile birlikte bir zamanlar reyting rekortmeni olan dizi, şimdilerde beklenilen performansı veremiyor.

0x0-1674582808485.jpeg

YENİ SEZONDA TUTUNAMADI

Son paylaşılan bölümü ile birlikte reytingler beklenildiği gibi gelmedi. Konusu ve kadrosuyla oldukça uyumlu olan bu dizide, seyircileri ekranlara taşıyan iki yetenekli başrol oyuncusuna rağmen sıralamada geriledi. Aile dizisi bu haftaki yeni bölümünde 16'ıncı sıraya kadar gerileme kaydetti. AB ve ABC1 kategorilerinde ise günü 5'inci olarak tamamladı.

Geçtiğimiz sezonki reytinglere gere büyük bir düşüş yaşandığı görülüyor. Kemik izleyici kitlesi henüz oluşmayan dizi sosyal medyada daha fazla ilgi görüyor. Aile dizisinin reytinglerindeki şaşkınlık verici düşüş ile birlikte yeni sezon planlarının iptal olabileceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN