Ailesi göçük altında kalan Uğur Aslan’dan yeni paylaşım geldi! Aslan acil yardım çağrısı yaptı

Ailesi göçük altında kalan Uğur Aslan’dan yeni paylaşım geldi! Aslan acil yardım çağrısı yaptı

Türkiye'nin dört bir yanından depremzedelerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Ailesinin göçük altında kaldığını açıklayan Uğur Aslan son gelişmeleri aktardı. Aslan deprem bölgesindeki eksikleri tek tek açıkladı. İşte Uğur Aslan'ın o açıklamaları…

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen 7.7 şiddetindeki depremin etkileri de oldukça yıkıcı oldu. Birçok ünlü isimden peş peşe açıklamalar gelirken Yargı dizisinin sevilen oyuncusu Uğur Aslan’da açıklamaları ile herkesi gözyaşlarına boğdu. Dün ailesinin yarısına göçük altında kaldığını açıklayan Aslan, bölgedeki son gelişmeleri de takipçileriyle paylaştı. Bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri tek tek açıklayan Aslan, herkesten yardım beklediklerini söyledi. İşte Uğur Aslan'ın o açıklamaları…

"BİZ ONLARI KAYBETTİK GÖZÜYLE BAKIYORUZ"

Dünya yaptığı paylaşım ile acı haberi açıklayan Uğur Aslan, "Ailemin yarıya yakını Hatay'da göçük altında. Diğer kalanların söylediği tek şey, bize kimse yardım etmiyor neden? Biz onları kaybettik gözüyle bakıyoruz." ifadelerini dile getirdi.

ugur-aslan-yardim.jpg

TÜM İHTİYAÇLARI LİSTELEDİ


Yaşanan deprem birçok ili etkilerken en çok etkilenen illerin başında Hatay geliyor. Hatay'a yardım çağrıları yapılırken oyuncu Uğur Aslan, yeni paylaşımıyla bölgedeki detayları aktardı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bölgede nelere ihtiyaç olduğu ile ilgili çok soru aldığını belirtti. Sağlık malzemelerine çok fazla ihtiyaç olduğunu dile getiren Aslan, su, ısınmak için battaniye, gıda ihtiyacı olduğunu sıraladı. Sıraladığı ihtiyaçların hemen hemen her deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan temel şeyler olduğuna değinen Uğur Aslan, “Çok sayıda sağlık görevlisi var, en azından Hatay'da öyle. Çadırlar kurulmuş.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN