Akasya Durağı’nın şoför Leyla’sını görenler şaşırıp kalıyor! İşte Ayça İnci’nin ağızları açık bırakan son hali!

Akasya Durağı’nın şoför Leyla’sını görenler şaşırıp kalıyor! İşte Ayça İnci’nin ağızları açık bırakan son hali!

Bir dönemin fenomen dizisi Akasya Durağı’nın şoför Leyla’sının son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Şimdilerde Kanal D ekranlarında salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş oyuncuları arasında yer alan Ayça İnci adeta yıllara meydan okuyor.

GÖRENLER ŞAŞIRIP KALIYOR!

Bir dönemin efsane dizilerinden biri olan Akasya Durağı'nın oyuncuları son halleriyle gündeme geldi. Bir dönemin popüler dizisinde rol alan İnci, şimdilerde Kanal D ekranlarında salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş oyuncuları arasında. Yıllar içinde güzelliğine güzellik katan güzel oyuncunun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Ayça İnci, 2008 ile 2012 yılları arasında yayınlanan Akasya Durağı’nda şoför Leyla karakteri ile hafızlara kazındı. İnci'nin son halini görenler sosyal medyada yıllar geçtikçe güzelleştiği yorumunda bulunuyorlar.

Arka Sokaklar dizisinde de rol alan Ayça İnci güzelliği ile sosyal medyanın dilinde!

04.jpg

FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Üç Kız Kardeş oyuncuları arasına katılan İnci’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları sevenleri beğeni yağmuruna tutuyor.

Hayranları Ayça İnci’nin fotoğraflarına "Güzellik dorukta", "Barbie bebek gibisin", Yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyorsunuz" yorumunu yaptılar.

30 Nisan 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ayça İnci’nin rol aldığı yapımlar arasında Karagümrük Yanıyor, Cabbar, Böyle Mi Olacaktı da yer alıyor.

Sevilen isim son paylaşımında Kenan İmirzalıoğlu ile beraber rol aldığı Alacakaranlık’tan bir kesit paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN