Öğrencilere karşılıksız 5.250 TL verilecek! İşte tüm detaylar

Öğrencilere karşılıksız 5.250 TL verilecek! İşte tüm detaylar

Binlerce öğrenciyi ilgilendiren haber Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden geldi. Habere göre öğrencilere, eğitim hayatlarında destek olmak için 5.250 TL ödenecek. Ödemeler her ay yapılacak. Peki başvuru için hangi şartlar gerekiyor.

ÖĞRENCİLERİ RAHATLATACAK HABER

Öğrencilere, eğitim hayatlarında destek olmak amacıyla çeşitli kurumlardan burs ya da kredi ödemeleri sağlanıyor. Öğrencileri bir nebze olsun rahatlatacak haber geldi. Binlerce öğrenciye, eğitim hayatlarında destek olmak için 5.250 TL ödenecek. Ödemeler her ay yapılacak. Ödeme alabilmek için başvuru yapılması gerekiyor. Başvuruda ise süre sınırı bulunuyor. İşte tüm detaylar...

Binlerce öğrenci KYK başvurularının sonuçlarını beklerken, vakıf burs başvuruları da başladı. Bilindiği üzere KYK başvuruları 17 Kasım'da sona ermişti.

5.250 TL VERİLECEK

30 Kasım'a kadar yapılacak olan VGM (Vakıflar Genel Müdürlüğü) burs başvuruları başladı. Burs başvuruları, VGM'nin internet adresi üzerinden alınacak.

Başvuru formunda doldurulan bilgiler değerlendirmede dikkate alınacak. Başvuru formunda yazan bilgilerin doğruluğu tespit edilemezse, o başvuru iptal edilecek. Başvuru yaparken girilen bilgiler, başvuru süreci sona erene kadar güncellenebilecek.

ÖDEMELER HER AY YAPILACAK

Başvurusu değerlendirilen adaylardan Bölge Müdürlükleri tarafından ek belgeler talep edilebilir. Bu nedenle başvuruda verilen iletişim bilgilerinin kesinlikle doğru olması gerekmektedir.

Önlisans ve lisans öğrencilerine, 'Yükseköğrenim Bursu' adı altında toplamda 5.250 TL ödenecek. Ödemeler her ay 650 TL olarak yapılacak ve karşılıksız olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN