Mükemmel kot pantolonu denemeden nasıl bulabilirim?

Mükemmel kot pantolonu denemeden nasıl bulabilirim?

Tam bedeninize oturan mükemmel bir kot pantolon almak istiyorsunuz ve sürekli denemekten bıktınız mı? Kot pantolon denemek için soyunma odasına gitmek istemiyorsanız kot pantolonları denemeden satın almanın 3 yolu var.

ÖNCE BEDEN VE RENK SEÇİN

Doğru bedeni seçmek için kotu bel bandının her iki ucundan tutun ve bel bandını boynunuza sarmaya çalışın. Bir ucu diğerine kolayca ulaşıyorsa, o zaman bu sizin bedeninizdir. Uçlar tam olarak buluşmuyor yada üst üstte geliyorsa bu kot sizin bedeniniz değildir.

kot.jpg

GENİŞLİĞİNİ BELİRLEYİN

Kolunuzu dirsekten bükün ve yumruğunuzu sıkın. Ön kolunuz fermuarlı bir bele kolayca sığmalıdır. Bu, standart belli kot pantolonlar için işe yarar, bu nedenle yüksek belli kot pantolon almaya çalışıyorsanız işe yaramaz.

kot-1.jpg

KOT PANTOLONUN BAÇAK UZUNLUĞUNU KONTROL EDİN

Bacakların üst ve alt uçlarını iki elinizle tutun ve kollarınızı olabildiğince yanlara doğru uzatın. Kot pantolonun ortası çenenizin hemen altında, boyun hizasındaysa doğru gelmeli. İşte bu uzunluğu sağlıyorsa seçtiğiniz pantolonun boyu tam size uyuyor demektir. Kısası ve ya uzunu işinize yaramaz.

Ekstra ipucu: Dar kot pantolon giyiyorsanız, elinizi yumruk yapın ve sığıp sığmadığını görmek için kotun içinden geçirin. Parmak eklemlerinin çıkıntılı kemikleri, etek ucunu germeden bacak açıklığına kolayca geçmelidir. Genel olarak, bunlar mükemmel bir kot pantolon için alışveriş yaparken göz önünde bulundurulması gereken yararlı ipuçları

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN