Son dönemlerin genç yıldızları arasında ilk sırada yer alan şarkıları kadar giyimi ile de dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, Rize'de çekilmiş bir atış videosunu yayınladı. Tilki başına geçirdiği yazma ve kara lastikleri ile herkesin dikkatini çekerken, silahla atış yapması da bir çok kesimden eleştiri getirmişti. Sansürleri ile bilinen Akit Gazetesi ise Aleyna Tilki'nin fotoğrafına öyle bir sansür uyguladı ki görenler şoke oldu. İşte o detaylar.

AKİT ALEYNA TİLKİ'YE SANSÜR
İddialı pozları ile dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, geçenlerde attığı iç çamaşırlı fotoğrafına gelen kötü eleştiriler için sert bir yorum paylaşmıştı. Paylaşımlarına gelen yorumlara sinirlenen Tilki, "İç çamaşırı partisi yapalım" diyerek kendisini eleştirileri tiye almıştı. Her paylaşımı ve açıklamasıyla gündem olan Aleyna Tilki, bu defa Rize'de bir yaylada taytı, yazması ve kara lastikleriyle silah atışı yaparak videoya çekti. Tilki, o anlarını ise sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımına yine çok sayıda yorum yapılan Tilki'yi Akit Gazetesi, 'Zıvanadan çıktı' diyerek hedef aldı. Ve yayınladığı Aleyna Tilki fotoğrafında ilginç bir sansüre imza attı. Tilki'nin elindeki silah yerine koltuk altını sansürleyen Akit'in haberi alay konusu olurken, Tilki'den henüz bir açıklama geldi.

ELEŞTİRENLERE İÇ ÇAMAŞIRI İLE YANIT VERMİŞTİ
Aleyna Tilki, giydiği spor taytın üzerine beyaz bir t-şort giyip başına yazma bağlayarak atış yapan Tilki'nin verdiği pozlar da hayli dikkat çekici. Atış yaparken ayağı ile verdiği pozla olay olan Aleyna Tilki, sosyal medyada gündem dolu. Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla belli bir kesimin hedefi haline gelen Aleyna Tilki, son paylaşımında sözde muhafazakarlar diyerek şunlara yer vermişti:
"Son fotomu ‘muhafazakarlık’ adı altında eleştirenler; Hiçbiriniz muhafazakar falan değilsiniz. Eğer algınız bi önceki gün bi Türk kadını olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil, son fotoğrafıma reaksiyon veriyorsa sizin ilgi alanınız başarı değil, benim iç çamaşırımdır. Ki benim gerçekten temiz biyerden muhafazakar olanlara saygım derin ve sonsuzdur.. Dedelerimiz annane babanelerimiz bize kıymetli şeyler öğretti… Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. :D Ama sahte muhafazakarlarla bi iç çamaşır partisi yapmak isterim."
İŞTE AKİT'İN ALEYNA TİLKİ'Yİ SANSÜRLEDİĞİ O FOTOĞRAF

