Aklınızı aldatacak optik illüzyon: Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar resimde gizlenen yılanı görüyor!

Aklınızı aldatacak optik illüzyon: Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar resimde gizlenen yılanı görüyor!

Bu optik illüzyon resminde bir yılan var. İyi gözlem becerisine sahip kişiler yılanı 11 saniyede görebilecekler. Onlardan biri misin? Bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyerek gözlem becerilerinizi test edin!

Bu optik illüzyon resminde, etrafa yaprak ve dalların dağıldığı bir ormandaki kuru bir alanı andıran bir dış mekan sahnesi görebilirsiniz. Bazı küçük bitkiler de var, ancak çoğunlukla ısı nedeniyle kuruyan çimenler.

Bu görüntü, güpegündüz sürünerek uzaklaşan bir yılanı tespit etmeniz için sizi zorluyor. Sizin ve ailenizin ve arkadaşlarınızın zekasını ve gözlem becerilerini test etmek için iyi bir fırsat olacaktır. Yılanı tespit etmek ve mücadeleyi başarıyla tamamlamak için 11 saniyeniz var.

Bunu aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşarak, aralarında en iyi performansı kimin gösterdiğini öğrenebilirsiniz.

op1.jpg

BU OPTİK İLLÜZYONDA YILANI 11 SANİYEDE BULUN

Gerçek, fizyolojik ve bilişsel illüzyonlar gibi birçok optik illüzyon türü vardır. Hepsi arasındaki benzerlik, aklınızı aldatmalarıdır. Bu tür yanılsamaları çözme yeteneği, kendi içinde çok az insanın ustalaşabileceği büyük bir beceridir.

Bu nedenle optik illüzyonlar, zeka seviyenizi test etmenin harika bir yoludur. Zekayı test etmenin tek yolu bu olmasa da. Arkadaşlarınız ve aileniz arasında gözlem becerilerinizi sergilemenin gerçekten harika bir yolu. Bu optik illüzyon meydan okuma testi ile gözlem beceri seviyenizi öğrenmeye hazır olun.

YILANI 11 SANİYEDE GÖRDÜNÜZ MÜ?

Zekayı belirlemenin tek yolunun bu olmadığını bir kez daha vurgulamak isteriz; Gerçek IQ seviyenizi gerçekten anlamanız gerekiyorsa, profesyoneller tarafından tasarlanmış IQ testlerine girmeniz önerilir.

Yukarıda belirtildiği gibi, zorluk yılanı 11 saniyede bulmaktır. En iyi strateji, resmi dikkatlice gözlemlemek ve zaman sınırı içinde yılanı tespit edip edemeyeceğinizi görmektir. Acele edin, çok az saniye kaldı.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Birçoğunuz yılanı zaten görmüş olabilirsiniz, ilk bakışta fark etmek biraz zordu, ancak keskin bir gözü olanlar kesinlikle yılanı diğerlerinden daha hızlı görecektir. Süre doldu.

Yılanın nerede olduğunu merak ediyorsanız, çözümü aşağıda bulabilirsiniz.

op2.jpg

Yılanın rengi yeşildir ve çok incedir, bu da ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN