Akrep ve yay burcu olanlar dikkat! İşte güçlü ve zayıf yönleriniz

Akrep ve yay burcu olanlar dikkat! İşte güçlü ve zayıf yönleriniz

Kişilik analizlerinin vazgeçilmezi olan burçlar sayesinde karşınızdaki kişinin genel özelliklerini bilmeniz mümkün. Burçların kişilik üzerine etkileri oldukça fazladır. Bugün haberimizde sizlere akrep ve yay burçlarının güçlü ve zayıf yönlerini paylaştık.

Astrolojik çalışmalar doğum anındaki gezegenlerin konumunun kişilik üzerine etkilerini gözler önüne seriyor. Burçlar, insan karakterini yakından ilgilendirmektedir. İşte akrep ve yay burçlarının güçlü ve zayıf yönleri;

5f5e2fda2af10716e40ce5d8.webp

AKREP (23 EKİM - 21 KASIM)

GÜÇLÜ YÖNLERİNİZ:

Son derece hırslısınız ve tam olarak ne istediğinizi biliyorsunuz ve onu elde etmek için çok çalışmaya hazırsınız. Ve son derece sezgisel doğanızla, her zaman cevaplar arıyorsunuz. İlişkilerdeki yoğunluğunuz ve derinliğiniz, size en yakın insanlarla sonsuz bir güven inşa etmenize yardımcı olur.

ZAYIF YÖNLERİNİZ:

Burcunuz gizemleri sever ve olayların özüne inme konusunda doğaldır. Her şeyde daha derin bir anlam buluyorsunuz ve gizlilik içinde gizlenen her şeye manyetik olarak çekiliyorsunuz. Bahsi geçmişken, işte size bir sır: Sakin olmalısınız! Onları ne kadar bulmaya çalışırsanız çalışın, her zaman gizli sembolizm veya bir şeyin altında yatan güdüler yoktur. Ayrıca, kontrol etme konusunda büyük bir arzunuz var gibi görünüyor, bu da sizi son derece hesaplı ve işlerin yolunda gittiğinden emin olmak için sürekli entrikacı yapıyor. Yükselen burcunuzun “çok güçlü bir bilinçdışı zihne” sahip olduğunu açıklıyor. Utanç verici veya acı verici hatıraların, çocukluk sorunlarının ve bilinçaltında gömülü olan farklı alışkanlıkların birçok insan davranışının temel nedenleri olduğunu biliyorsunuz. Çoğu insan bunu görmezden gelirken veya farkında değilken, siz buna kafa yorarsınız. Başkalarının içsel arzularını anlamak için şüphelenirsiniz, akıl oyunları oynarsınız ve nasıl tepki verdiklerini görmek için küçük testler yaparsınız. İster arkadaş ister yabancı olsun, insanları psikanalize etmeye çalıştığınızda uygunsuz veya çok yoğun davranabilirsiniz.

ONLARI NASIL DÜZELTEBİLİRSİNİZ?

Her zaman “gerçeği” arama ihtiyacınız, sizi o kadar da derin olmayan bir şeyi aramak için daha fazla araştırma yapmaya zorlayan takıntı ve paranoyaya yol açabilir. Birini veya bir şeyi kesinlikle sorgulamanız gerekiyorsa, kara bir şüphe deliğinde kaybolmamak için fikirlerini savuşturmak için güvendiğiniz birine sahip olduğunuzdan emin olun. Sakinleşmeyi unutmayın ve herkesin sizi elde etmek için dışarıda olmadığını anlayın.

yay.jpg

YAY (22 KASIM - 21 ARALIK)

GÜÇLÜ YÖNLERİNİZ:

Burcunuz, sürekli hareketi ve hiç bitmeyen bilgi arayışı ile bilinir. Seyahat ederek, uygulamalı öğrenerek veya her zaman bir şekilde aştığınız cesur hedefler belirleyerek, çok çalışıyor ve her fırsatta kendinizi konfor alanınızdan dışarı atıyorsunuz. İnanılmaz derecede esprilisiniz ve hikaye anlatma yeteneğiniz yerinde, herkesin ne söyleyeceğinizi duymak için koltuğunun kenarında beklemesine alışkınsınız. Ve tüm deneyimlerinize ve bilgilerinize olan güveniniz kesinlikle yersiz değil.

ZAYIF YÖNLERİNİZ:

Her şeyi bilen biri olarak ortaya çıkma eğilimi, kesinlikle tüm yayların geliştirebileceği bir alandır! Kolayca vaaz veriyor ve kimse sorulmadığı zaman kendi fikrinizi empoze ediyorsunuz. Öğrenmeyi sevmesi gereken bir işaret olarak, kesinlikle başkaları hakkında çok konuşuyorsunuz ve kendinizden farklı fikirleri veya inançları alışkanlıkla reddediyorsunuz. Bu, kendini beğenmiş biri olarak görünmene neden olur ve dürüst olmak gerekirse, çok az insan aslında bu tür bir ortamda olmak ister. İstediğin kadar bilgi ve yaşam tecrübesi biriktirebilirsin, ama bunu paylaşacak kimsen olmadığında bunun sana ne faydası var?

ONLARI NASIL DÜZELTEBİLİRSİNİZ?

Dünya görüşünüzü gerçek olarak etiketlemek ve sonra aksini düşünen herkesi hemen reddetmek ikiyüzlülüktür. “Sadece dürüstüm!” demek başkalarının farklı ama zararsız bakış açılarını neden nezaketsizce kınadığınızı açıklamak için yeterince iyi bir neden değil. Ayrıca, bir şeyleri ilk elden deneyimlemek, öğrenmenin tek yolu değildir. Başkalarını dinleyin ve onlara konuşmak yerine onlarla konuşmayı öğrenin. Sadece başkalarının hikayelerini ve fikirlerini duyarak çok şey özümseyebilirsiniz ve söylediklerinden hoşlanmasanız bile, kibarca katılmamayı kabul edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN