Aldatılma hikayesini anlattı, stüdyo buz kesti! Bülent Ersoy'dan nefes kesen itiraf: "Ekmek bıçağını elime aldım"

Aldatılma hikayesini anlattı, stüdyo buz kesti! Bülent Ersoy'dan nefes kesen itiraf: "Ekmek bıçağını elime aldım"

Dünya Güzelleri Masada adlı programda konuşan Bülent Ersoy, başından geçen aldatılma hikayesini anlattı. Eski eşi Cem Adler tarafından aldatıldığını ve olayın detaylarını anlatan Ersoy, olay anında eline ekmek bıçağı alığını söyledi.

YouTube’da yayınlanan Dünya Güzelleri Masada aslı programla bir araya gelen Banu Alkan ve Safiye Soyman ve Bülent Ersoy, gündem olmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölümde Bülent Ersoy, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ersoyg.jpg

Bülent Ersoy ihanet açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Ersoy, Cem Adler ve Armağan Uzun’un kendisini aldattığını itiraf etti.

ÇARPICI İTİRAFLAR

Bülent Ersoy 1998 yılında kendisinden 27 yaş küçük olan Cem Adler ile evlenmişti. Eşini bir başka kadınla yakaladığını söyleyen Ersoy, “Uçaktan indim, Savaş Kalafat aradı. ‘Bülent Hanımcığım, üzüleceksiniz ama size bir şey söylemek istiyorum. İzmir’de bir ev var, Cem’i çektiler oradan çıkarken’ dedi. ‘Ben şimdi İzmir’den geliyorum, uçaktan yeni indim. Bir yanlışlık olmasın?’ dedim. ‘Görüntüler var’ dedi. Tekrar uçağa binip İzmir’e döndüm. Gittim buluştukları yere, kapıyı çaldım. Açılmadı. Bir tekme attım kapıya, yerle bir oldu. Bir baktım bunların ikisi de çıplak. Beni gördüler, kapandılar. Hemen çarşafı çektim, çıplaklar. Ekmek bıçağı vardı, aldım onu ‘Sen neyinle yaptın bu işi’ dedim. ‘Bir şey yapmadım’ dedi. Hemen boşadım.” ifadelerine yer verdi.

ersoy.jpg

Bülent Ersoy, 2007’de evlenip 1 yıl sonra boşandığı şarkıcı Armağan Uzun hakkında ise, “Öteki, kır saçlı (Armağan Uzun) da çok meraklıydı belden aşağısına. Şimdi evlenmiş, çocuğu olmuş. Fazla gündeme getirmek şık olmaz. O da öyle yaptı, hemen boşadım. Efendi bir çocuktu, kaliteliydi. Ama zaafları var, canı başka birini çekmiştir.” diyerek sözlerini noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN