Aldığı karar hayranlarını üzdü! 17 gün önce dünyaevine girmişti

Aldığı karar hayranlarını üzdü! 17 gün önce dünyaevine girmişti

Geçtiğimiz günlerde apar topar evlenen ve bu evliliğinde hamileliğinin de etkisi olduğu iddia edilen başarılı oyuncu Aslı Enver, kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Güzel oyuncunun aldığı karar hayranlarını üzdü.

Geçen günlerde sessiz sedasız evlenen Aslı Enver herkesi şaşırtmıştı. İş insanı Berkin Gökbulak ile nikah masasına oturan oyuncunun hamile olduğu ortaya çıktı. Hamileliğinden dolayı bakın hangi kararı aldı?

Uzun süredir beraber olduğu Berkin Gökbulak ile evlenen Aslı Enver, sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Herkesi şaşırtan Enver'den bir hamle daha geldi. Hayranlarını hem üzen hem sevindiren haber ise şaşırttı.

aslienver.jpeg

ASLI ENVER'DEN ŞAŞIRTAN BİR KARAR DAHA

"Benim Adım Farah" dizisinde oynayan Aslı Enver evlilik sonrası hayranlarını üzen bir karar aldı. Hamile olduğu söylenen oyuncunun diziden çekildiği iddia edildi.

aslienver1.jpg

KARNI BÜYÜYÜNCE DİZİDEN ÇEKİLDİ

Apar topar nikah masasına oturan Aslı Enver'in hamile olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmezken, bir iddia daha ortaya atıldı. Aslı Enver'in hamileliğinden dolayı "Benim Adım Farah" dizisinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN