Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini gören inanamadı, resmen erimiş

Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini gören inanamadı, resmen erimiş

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programı ile şöhrete kavuşan Solmaz Çiros, more son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Bir dönem aldığı kilolarla gündem olurken son hali sosyal medyanın en çok konuşulanlarına girdi. İşte detaylar…

Bir döneme damga vuran ve sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın yaptığı Evleneceksen Gel programıyla ünlenen Solmaz Çiros, evlilik programından sonra popüler bir hale gelerek akıllarda yer edinen bir isim oldu. Evlilik programlarının bitmesiyle farklı dizilerde rol alan Solmaz Çiros, son haliyle resmen tanınamadı.

yeni-proje-2-009.jpg

GÖRENLER TANIYAMADI

uzun bir süredir magazinde yer almayan Solmaz Çiros, son halleriyle gündeme bomba gibi düştü. Yaptırdığı estetikleri ile adeta bambaşka birine dönüşen Çiros, aynı zamanda kilolarıyla da dikkat çekti.

capture-20240501205327431.jpg

Özellikle katıldığı düğünlerdeki sergilediği kalça danslarıyla adından bahsettiren Çiros, gözlerden uzak yaşamaya çalışırken düğünlerde şarkı söyleyerek hayatına devam ediyor.

capture-20240501205339387.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mynet’te yer alan habere göre, eski yarışmacının son haline sosyal medyada; 'Bambaşka biri gibi', 'Bu nasıl değişim?', 'Tanıyamadım' gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN