Alec Baldwin katil olmuştu... Silah sorumlusu yapımcıları suçladı

Alec Baldwin katil olmuştu... Silah sorumlusu yapımcıları suçladı

ABD’li tanınmış aktör Alec Baldwin’in film çekimleri sırasında set ekibinden 2 kişiyi vurduğu silahta “gerçek mermi” kullanıldığı açıklanmıştı. Baldwin'in görüntü yönetmenini öldürmesine ilişkin soruşturma sürerken, silahlardan sorumlu Hannah Gutierrez set güvenliğinin olmamasının nedeni olarak yapımcıları gösterdi.

ABD'li oyuncu Alec Baldwin'in New Mexico'daki sette görüntü yönetmenini öldürmesine ilişkin soruşturma devam ediyor. Baldwin çıktığı mahkemede, yaşanan ölümle ilgili silahı kendisine yardımcı yönetmenin verdiğini ve “güvenli” olduğunu söylediğini belirtmişti. Yardımcı yönetmen ise ifadesinde, silahın içinde “gerçek mermi” olduğunu bilmediğini kaydetmişti.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; olayla ilgili henüz kimse suçlanmadı. Ancak set çalışanlarına ilişkin iddialar Amerikan kamuoyunu bir süredir meşgul ediyor.

İddiaların odağındaki isimlerden, silah sorumlusu Hannah Gutierrez bir hafta sonra sessizliğini bozdu. 24 yaşındaki Gutierrez, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada set güvenliğinin olmamasının nedeni olarak yapımcıları işaret etti.

'YAPIMCILAR GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ REDDETTİ'

İddiasına göre yapımcılar, eğitim ve diğer güvenlik önlemlerini almayı reddetti. Sette güvenlik toplantıları da yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN