Alec Baldwin'in ateşlediği kuru sıkı silahın kurşunu gerçek mermi çıktı

Alec Baldwin'in ateşlediği kuru sıkı silahın kurşunu gerçek mermi çıktı

ABD’li tanınmış aktör Alec Baldwin’in film çekimleri sırasında set ekibinden 2 kişiyi vurduğu silahta “gerçek mermi” kullanıldığı açıklandı.

Mahkeme kayıtlarına göre, Alec Baldwin, silahı kendisine yardımcı yönetmenin verdiğini ve “güvenli” olduğunu söylediğini belirtti. Yardımcı yönetmen ise ifadesinde, silahın içinde “gerçek mermi” olduğunu bilmediğini kaydetti.

Polis soruşturmasına ilişkin ayrıntılar, New Mexico, Santa Fe’deki bir mahkemede arama emri çıkarıldığında açıklandı. Baldwin’in kanlı kıyafeti ile söz konusu silah delil olarak alındı. Oyuncu sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

alec-baldwin-rus.jpg

Film setindeki diğer mühimmat ve teçhizata da polis tarafından el kondu. Baldwin, New Mexico eyaletinde “Rust “isimli film çekimleri sırasında kullandığı silahla 42 yaşındaki Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne neden olmuş, yaralanan 48 yaşındaki Yönetmen Joel Souza hastaneye kaldırılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN