Ali Sunal annesi Gül Sunal'ı hayrete düşürdü! "Bunu ben doğurmuş olamam..."

Ali Sunal annesi Gül Sunal'ı hayrete düşürdü! "Bunu ben doğurmuş olamam..."

Merhum sanatçı Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, bugün vizyona giren 'Hava Muhalefeti' adlı film için bambaşka biri oldu. Ali Sunal'ın film için büründüğü kişilik herkesi şaşırtırken annesi Gül Sunal'ı da hayrete düşürdü. Gül Sunal oğlunun imajı hakkında "Bunu ben doğurmuş olamam" yorumunda bulundu.

Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, ünlü oyuncu Doğa Rutkay ile başrolde oynadığı 'Hava Muhalefeti' adlı film için bambaşka biri oldu. Ali Sunal'ın film için büründüğü imaj herkesi şaşırtırken annesi Gül Sunal da hayretler içinde kaldı.

Ali Sunal ile Doğa Rutkay'ın başrolde yer aldığı 'Hava Muhalefeti' adlı film bugün vizyona girdi. Filmin galası önceki akşam Konya'da yapılırken Ali Sunal'ın senaryo gereği büründüğü imajı herkesi şaşırttı.

Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak oğlu Ali Sunal hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Sunal bambaşka biri oldu Anne Gül Sunalın yorumu güldürdü

Kızı Ezo Sunal ile kameraların karşısına geçen Gül Sunal, "Çok heyecanlı ve mutluyum. Ali, sürekli beni arayıp 'Gelecek misin?' diye sordu. Onu, Kemal ile karşılaştırmak hiç doğru değil. Herkes kendi yapabildiğini yapacak. Kemal aramızdan ayrıldığında onu her zaman yaşatacağıma dair kendime söz vermiştim. Bunun için bir Youtube kanalı açtım ve orada Kemal'in kendisi için yaptığı arşivi paylaşıyorum. O artık herkesin Kemal’i oldu" dedi.

Ali Sunal bambaşka biri oldu Anne Gül Sunalın yorumu güldürdü

Başrolde yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile yer alan Ali Sunal, filmde aynı anda birden çok karaktere hayat verecek. Ünlü oyuncunun film için büründüğü imaj annesini bile şaşkına çevirdi.

"BUNU BEN DOĞURMUŞ OLAMAM"

Ünlü oyuncu, rolü için peruk takıp, bıyık bıraktı. Bir diğer rolü için ise beyaz peruk takarak yüzünü yaşlandırdı. Instagram hesabından oğlunun o halini yayınlayan Gül Sunal, "Bunu ben doğurmuş olamam. Hava Muhalefeti filminde Cemil Yıldırım'ın babası" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Ali Sunal bambaşka biri oldu Anne Gül Sunalın yorumu güldürdü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN