Alican Yücesoy, reyting rekortmeni diziye dahil oldu! Dizide dengeleri alt üst edecek...

Alican Yücesoy, reyting rekortmeni diziye dahil oldu! Dizide dengeleri alt üst edecek...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da büyük beğeni topluyor. Her Pazar günü izleyicileri ekrana kilitleyen diziye Alican Yücesoy dahil olmak üzere 3 yeni isim katıldı. Kulislerde bu transferlerin dengeleri değiştireceği konuşuluyor. İşte detaylar...

Üç sezondur ekranlarda fırtınalar estiren Yargı dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Zeyno Eracar ve Uğur Aslan gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, heyecanı dorukta tutmaya devam ediyor.

yargi.jpg

Son olarak diziye 3 yeni isim dahil oldu. Başarılı oyuncu Alican Yücesoy, Naşit Özcan ve Sermet Yeşil'de artık Yargı kadrosuna dahil oldu. Reyting rekortmeni diziye dahil olan ünlü isimlerin yer aldığı ilk bölüm bu hafta izleyiciyle buluşacak.

3f.jpg

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi, kadrosuna Alican Yücesoy polis memuru "Fırat" olarak dahil olurken, Naşit Özcan başsavcı "Ertuğrul" karakteriyle, Ayşegül Cengiz ise başsavcının kalemi "Asiye" karakteriyle karakteriyle dahil oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN