'Alişan ve Buse Varol'un arasını Emine Erdoğan düzeltti' iddiası

'Alişan ve Buse Varol'un arasını Emine Erdoğan düzeltti' iddiası

YouTube'dan yayın yapan Al Sana Haber programının yorumcularından Nurcan Sabur, Alişan ve Buse Varol'un aralarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın düzelttiğini iddia etti.

Alişan ve Buse Varol çiftinin geçtiğimiz günlerde evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddia edilmişti. Çift bir süre sonra sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak barıştıklarını duyurmuştu. YouTube'dan yayın yapan Al Sana Haber programının yorumcularından Nurcan Sabur, Alişan ve Buse Varol çiftinin arasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın düzelttiğini iddia etti. Emine Erdoğan'ın "Bu evliliği kurtarın çocuklar, gözden geçirin" dediği iddia edildi. Emine Erdoğan, çiftin nikah törenine de katılmıştı.

3-35l2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN