Amerika gidince şak şak Türk gidince hav hav! Yusuf Kavaklı'dan şok sözler: Nur Viral "hocam" diyerek uyardı

Amerika gidince şak şak Türk gidince hav hav! Yusuf Kavaklı'dan şok sözler: Nur Viral "hocam" diyerek uyardı

Canlı yayın esnasında ilginç anlar viral oldu. Yusuf Kavaklı'nın konuk olduğu programda şok eden sözler havada uçuştu. Konuşmanın gidişatını gören sunucu Nur Viral uyarmak zorunda kaldı. İşte tüm detaylar...

Beyaz TV ekranlarında yaşanan olay gündemde yerini aldı. Nur Viral'ın sunuculuğunu yaptığı programda, Yusuf Kavaklı'nın sözleri viral oldu. Sosyal medyayı sallayan anlarda Nur Viral müdahale ederek Kavaklı'yı uyardı.

ELİNDEKİ NOTU OKUMAK İSTEMEDİ

Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programında konuk olan Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, programında sürekli konuklarından birisi haline geldi. Seyircilerden gelen soruları canlı yayın eşliğinde cevaplama şansı sunan programda, sunucu Nur Viral ve Yusuf Kavaklı arasında geçen diyalog sosyal medyada viral oldu. Elindeki notlardan sırayla okuyan Viral, bir notu okumak istemeyince olanlar oldu.

2-003.jpg

ŞOK EDEN SÖZLER

Elindeki notu Yusuf Kavaklı'ya uzatarak, siz okuyun diyen Nur Viral, "Sonra bütün sosyal medyada ben olacağım." ifadelerini kullandı. Notu alan Yusuf Kavaklı, "Amerika uzaya gidince şak şak Türk uzaya gidince hav hav. Havlıyorlar. Siz görmüyorsunuz? Piyasada değil misiniz? Efendim bizim gavuru çok seven bir sanatçımız var." sözlerini kullanarak devam etti.

Yusuf Kavaklı'nın açıklaması üzerine sunucu Nur Viral müdahale ederek, "Hocam gavur deyip durmayın" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN