Ani vedalar yaşanacak! Koç, Aslan, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep,Başak, Kova, Oğlak, Yay… İşte 29 Ağustos Salı günlük burç yorumu

Ani vedalar yaşanacak! Koç, Aslan, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep,Başak, Kova, Oğlak, Yay… İşte 29 Ağustos Salı günlük burç yorumu

Bugün Ay’ın Kova burcunda hareket ettiği astrolojik bir durum söz konusu. Bu enerji altında, kendinize biraz zaman ayırmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. İşte bu nedenle, haber vermeden biraz kaybolmak ve kendinize tatlı küçük molalar vermek isteyebilirsiniz. Bu durumda, biraz kaytararak zaman geçirebilirsiniz. Koç, Aslan, Boğa, Yengeç, Terazi, Balık, İkizler, Kova, Başak, Oğlak, Yay, Akrep… İşte 29 Ağustos Salı 2023 günlük burç yorumları

29 AĞUSTOS 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, evde vakit geçirecek olan bazı Koçlar aileleri için bir şeyler hazırlamak isteyebilirken, diğerleri tüm işleri başkalarına bırakmayı tercih edecek ancak yine de evlerinin konforuna bağlı kalacaklardır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün Boğaların çoğu için iş açısından ilginç bir gün olacak, bu yüzden herkesin ilgilenmesi gereken yön burası.

Her türlü düzenlemeyi yapmak ve iş yerinde her türlü kararı almak için iyi bir fırsat bugün elinize geçiyor, ancak lütfen risk almaktan veya kulağa gerçek olamayacak kadar iyi gelen düzenlemelere girmeye çalışmaktan kaçının.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Görünüşe göre gelirinize ve bu ay için kalan paranıza bir bakış atmanız gerekecek çünkü bazı değişiklikler olabilir ve planlarınızı buna göre düzenlemeniz gerekebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İşinizde bugün biraz belirsizlik olacak çünkü gözden kaçırma riskiniz olan bazı projeler veya bazı ayrıntılar var, bu yüzden bunu dikkate almanız gerekiyor.

Dikkatli olun ve her şeyi ciddi bir şekilde düşünün çünkü bugün işte yaptıklarınız sadece haftanın geri kalanını değil, muhtemelen ayın geri kalanını da etkileyecek.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün bazı şeylere sıfırdan başlamanız gerekecek çünkü hayatınızda, özellikle de işinizde doldurmanız gereken bazı boşluklar var.

Ertelediğiniz belirli bir projeyi tamamlamanız veya programınızı güncellemeniz gerekiyorsa, zamanınızı oldukça hızlı bir şekilde dolduracağınızdan ve telefonunuzun çalmaya başlayacağından emin olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, ev ortamınız sizin için oldukça stresli bir olacak.

Aile üyeleriyle kesinlikle bir uyumunuz yok ve herkes mevcut durumun sizin suçunuz olduğunu düşünüyor. Son zamanlarda yaptıklarınızda yanlış bir şey olmadığından emin olmak için argümanlarınızı düzeltmeniz gerekiyor.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre bu hafta size görüşlerinizi yeniden değerlendirme ve hatta geçmişte aldığınız bazı kararları değiştirme şansı veriyor.

Ancak bu, özellikle özel hayatınızla ilgili olarak hemen sonuca varmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu fırsatıbiraz düşünerek değerlendirin ve neleri iyileştirmeniz gerektiğini görün.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İş için kısa bir seyahat yapma şansınız olacak ya da belki gelecek yılki tatili partnerinizle birlikte planlayacaksınız.

Her halükârda bugünü, gideceğiniz yerin hayalini kurarak geçireceksiniz. Zamanınızı bu yönde çok fazla harcamayın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yakınlarınızla olan ilişkiniz bir süreliğine zarar görecek. Bunun neden başınıza geldiğini tam olarak anlayamayabilirsiniz.

Bazı Yaylar neyin yanlış gittiğini hatırlayabilirken, diğerleri aileleriyle aralarında neler olup bittiği hakkında dürüst bir tartışma başlatabilecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Görünüşe göre diğer insanlarla saldırgan bir şekilde etkileşime girme eğilimi sizi bunaltıyor.

Biraz rahatlamak ve etrafınızdaki tüm kötülükleri ve kötü niyetleri görmeyi bırakmak isteyebilirsiniz çünkü böyle devam ederseniz, zaman içinde özenle kurduğunuz ilişkileri mahvedeceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Genellikle hava değişikliklerine karşı oldukça dirençli olmanıza rağmen, havadaki bir şey sizi yakalamış gibi görünüyor ve bu yüzden günün çoğunda kendinizi biraz kötü hissedebilirsiniz.

İlaç kullanmaya başlamanız gerekmeyebilir, ancak durumunuzu daha da kötüleştirebilecek her şeyden kendinizi kesinlikle korumanız gerekir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün etrafınızdakilerin desteğini her zamankinden daha fazla hissedeceksiniz. Mutlaka yanınızda olmayabilirler ama bir şekilde sizin için orada olduklarını hissedeceksiniz.

İnsanların arkanızda olduğunu bildiğiniz için daha çok çalışmak için iyi bir gün, ancak destekleri için onlara zaman zaman teşekkür etmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN