Aradaki farkı bul: 3 farklılığın hepsini 11 saniyede bulabilir misin? Hazırsan kendine meydan oku

Aradaki farkı bul: 3 farklılığın hepsini 11 saniyede bulabilir misin? Hazırsan kendine meydan oku

İnternette fenomen haline gelen test ve bulmacalar merak konusu olmaya devam ediyor. Uzmanlar tarafından önerilen bu testler zihni ve gözlem duyumuzu geliştiriyor. Burada ise sizden iki resim arasındaki farkı bulmanız isteniyor. Aynı resimmiş gibi gözüken bu iki görsel aslında farklı. 3 farklılığı 11 saniyede bulmanız gerekiyor. Kendine güveniyorsan meydan oku ve gözlem becerilerini test et. Hazırsan başla!

Kendini test etmek istiyorsan farkı bul. Sosyal medyada popüler olan bu bulmaca sizin görsel hafızanızı test edecek. İki aynı resimmiş gibi gözüken görselde 3 farkı bul. Tam 11 saniyeniz var.

Bu test hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir meydan okumadır. Aynı zamanda çocuklarda bu yarışmaya dahil olabilir. 11 saniyede 3 farkı bulabilir misin? Eminsen başla...

11 SANİYEDE 3 FARKI BULUN

İki görseldeki 3 farkı bulabilir misin? Tam 11 saniyeniz var ve sizden 3 farkı bulmanız isteniyor. O kadar basit değil iyice odaklanın ve sınırlarınızı zorlayın.

gkkkkk-8.jpg

ZAMAN SİZİN İÇİN DARALIYOR

Resme baktığınızda iki çocuğun ders çalıştığını görebilirsiniz. İki resmin birleşiminden oluşan resim kafaları yakabilir. Ancak iki resim arasında olan 3 farklı bulmanız gerekmekte. Bu sizin için iyi bir deneyim olacak. Zaman sizin için daralıyor.

Bu test temel olarak hızlı çözülebilen bir meydan okumadır. Ancak genel kitlesi bakımından süre uzatılmıştır. İyice odaklanın ve resimde yer alan farklılıklar çözün. Ancak bunu sürekli olarak kontrol etmeden yapın ve eğlencenin dibine vurun. Resme dikkatlice bakmaya çalışın ve gözlemlerinizi not edin.

hndfdf.jpg

İŞTE BULMACININ CEVABI

Resmin sağ tarafındaki çocuğun bezine dikilmiş bir oyuncak bebeği yok.
Kızın masasındaki resmin sağ tarafında bir silgi var.
Resmin sağ tarafındaki kızın çalışma masasının bacaklarının uzunluğu sol taraftan farklıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN