Arda Kural'ı gören kahroldu! Tedavi görüyordu

Arda Kural'ı gören kahroldu! Tedavi görüyordu

Eyvah Babam, Lise Defteri, Emret Komutanım gibi pek çok dizide oynayan ve Leonardo DiCaprio'ya benzerliği ile bilinen Arda Kural, son haliyle herkesi şaşkına uğrattı. Gençlik dizilerinin aranan yüzü olan Kural yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Kötü günlerde yaşayan Kural, tekrardan dizi setlerine dönmüş hayranlarını sevindirmişti. Uzun süredir görünmeyen yakışıklı oyuncu bu kez yine "Yok artık" dedirtti. Bakın Arda Kural ne hale geldi?

Bir dönemin en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan Arda Kural, gençlik dizilerinden sonra ortadan kaybolmuştu. Yıllar sonra ortaya çıkan Kural, yaşamıyla herkesi derinden üzmüştü. Hastalıklara mücadele eden Kural'a yönetmenler al atmış ve ekranlara tekrar dönmüştü. Çok sayıda filmde oynayan Kural tekrardan ekranlardan uzaklaşmıştı. Yeni haliyle görüntülenen Arda Kural adeta bir deri bir kemik kaldı...

ardakuralgenclik.jpg

TÜRKİYE'NİN YERLİ LEONARDO DİCAPRİO'SUYDU

Yıllar sonra ekranlara yeniden çıkmaya başlayan ve bir film dahi çeken Arda Kural tam yeniden döndü derken son hali olay oldu.

ardacik.jpg

Leonardo DiCaprio'ya benzerliği ile bilinen Kural verdiği kilolarıyla gençlik yıllara döndü. Hem oyunculuğu hem yakışıklılığı ile bilinen Kural hayranlarını ikiye böldü.

kural.jpg

UZUN SÜRE HASTALIKLARLA MÜCADE ETMİŞTİ

Psikoz teşhisi konulan ve uzun bir zaman hastalığıyla mücadele eden Arda Kural, 20 gün de h Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

ardakural1.jpg

Ekranlardan uzaklaşan Arda Kural yeni son haliyle şaşırttı.

ardakural.jpg

"ARDA KURAL'A NE OLDU?"

Uzun bir süre sonra fotoğrafı ortaya çıkan ünlü oyuncunun son halini görenler "Bir sıkıntı mı var?", "Arda Kural'a ne oldu?" şeklinde yorumlar yazdı. Ünlü isimden konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN