Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan bir hırka giydi fiyatı olay oldu! Öyle bir fiyata satılıyor ki: Aylarca çalışan bile alamaz

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan bir hırka giydi fiyatı olay oldu! Öyle bir fiyata satılıyor ki: Aylarca çalışan bile alamaz

Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın hırkası sosyal medyanın diline düştü... Stil programında fiyatı söylenen hırka öyle pahalı ki, yaklaşık 11 asgari ücrete denk geliyor. İşte dudak uçuklatan fiyat...

Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, şimdilerde Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Ivana Sert ile birlikte Stil İkonu yarışmasının jüri koltuğunda oturuyor.

Lüks harcamalarıyla sık sık gündeme gelen çiftin bu seferki harcama kalemi ise bir hırka...

Stil İkonu adlı yarışma programının son bölümünde jüri üyelerinden Aslıhan Doğan Turan'ın hırkasının fiyatı gündem oldu.

2018 yılında nikah masasına oturan Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti dillere dolanan lüks harcamalarına bir yenisini kattı. Geçtiğimiz günlerde aldığı 42 milyon TL'lik arabasıyla çok konuşulan Arda Turan'ın bu sefer eşinin hırkası gündem oldu.

aslihan.jpg

Programda jüri üyelerinden Hakan Akkaya'nın ben o hırkanın fiyatını biliyorum demesi üzerine "Tamam, söyle" diyen Aslıhan Doğan, Akkaya'nın 4 bin pound demesi üzerine "Yani, evet..." diyerek gülüyor.

DOĞUM GÜNÜ YEMEKLERİNE 150 BİN TL ÖDEMİŞTİ


4 Aralık'ta 37 yaşına giren Aslıhan Doğan Turan, yaş gününde dünyaca ünlü bir şefe doğum günü yemeği hazırlatmıştı. On çeşit yemek için 8 Bin Dolar yani 150 Bin TL ödeyen Turan'ın bu harcaması sosyal medyada gündem olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN