Arif Verimli'den Esra Erol hamlesi! Müge Anlı'nın düşmanıydı "Yakışmadı hoca"

Arif Verimli'den Esra Erol hamlesi! Müge Anlı'nın düşmanıydı "Yakışmadı hoca"

Müge Anlı'nın ekibinden olaylı bir şekilde ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'den Anlı'yı şaşırtan hareket. Esra Erol ile uzun süredir araları açık olan Müge Anlı, bu hamleye çok kızacağa benziyor. Bakın Arif Verimli ne yaptı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ani bir kararla ayrılan Arif Verimli, Anlı ve meslektaşı Şevki Sözen'e dair çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Kırgın olduğunu her fırsatta dile getiren Verimli, bu kez "Yok artık" dedirten bir hamle yaptı.

arifverimli.jpg

ARİF VERİMLİ'DEN ESRA EROL HAMLESİ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın yapan Esra Erol ile Müge Anlı, format yüzünden birbirlerine girmişti. İkili kendi programlarında birbirlerine gönderme yaparken, en son ödül yüzünden atışmışlardı.

esarerol.jpg

MÜGE ANLI'YI KIZDIRACAK YORUM

Tüm bunlar yaşanırken, Müge Anlı ile uzun yıllar çalışan Arif Verimli, geçen yıllarda yaşadıklarından dolayı ekipten ayrılmıştı.

muge.jpg

Anlı ve ekibine kırgın olduğunu söyleyen Verimli, Müge Anlı'nın tartışmalı olduğu Esra Erol'a yöneldi.

ESRA'YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Esra Erol'un bir paylaşımına yorum Arif Verimli, "Güzel bir gün olsun Esra'cım, Aile boyu sevgiler" yorumunda bulundu.

esraerol.jpg

Yorumu görenler şaşkınlığını gizleyemezken kimi kullanıcılar bu hamle sonrasında, "hocam düşmanımın düşmanı dostumdur diyorsunuz bence" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN