Arka Sokaklar Rıza Baba'nın eşi siyasete atılıyor! Filiz Taçbaş belediye başkanlığı adaylığı için bakın hangi partiden aday oldu

Arka Sokaklar Rıza Baba'nın eşi siyasete atılıyor! Filiz Taçbaş belediye başkanlığı adaylığı için bakın hangi partiden aday oldu

Yıllardır ekran macerasına hız kesmeden devam eden Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba’nın eşini canlandıran ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, siyasete atıldı. Haberi sosyal medyadan duyuran Taçbaş, bakın hangi partiden aday olmuş?

Fenomen dizi Arka Sokaklar'da Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Baba'nın eşine hayat veren usta oyuncu Filiz Taçbaş, siyasete atıldı. 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Sosyal medya hesabından haberi hayranlarıyla paylaştı.

ta.jpg

Usta oyuncunun CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu öğrenildi. Öte yandan ünlü oyuncu daha önce de Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuru yapmıştı.

flizv.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN