Arka Sokaklar'a 18. sezonunda sürpriz transfer

Arka Sokaklar'a 18. sezonunda sürpriz transfer

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'ın 18. sezonu her cuma Kanal D'de yayınlanıyor. Uzun yıllardır birçok dizinin dahil olup ayrıldığı fenomen dizinin kadrosuna bir oyuncu daha katıldı.

Erler Film'in, haklarını D Media'ya devrettiği fenomen dizi “Arka Sokaklar”ın 18. sezonu başladı. Orhan Oğuz’un yönettiği, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizi, cuma akşamları ilgiyle izleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin ekibine son olarak oyuncu Balamir Emren katıldı. Geçen sezon “Tuzak” dizisinde polis olarak seyirci karşısına çıkan oyuncu, dizide “Doktor Yağız” rolüne hayat verecek. Yağız, Rıza komiserin kızı Pınar’la aşk yaşayacak.

1-009.jpgBalamir Emren

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay da seyirciyle buluşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN