Arka Sokaklar'a bir oyuncu daha geliyor! Şevket Çoruh ve Oya Okar’dan sonra bir bomba daha

Arka Sokaklar'a bir oyuncu daha geliyor! Şevket Çoruh ve Oya Okar’dan sonra bir bomba daha

Yılların eskimeyen dizisi Arka Sokaklar, yeniden transfer ettiği oyuncularıyla dikkat çekerken bu kez yepyeni bir isim kadroya dahil oluyor. Eski oyuncular Şevket Çoruh ve Oya Okar’dan sonra bir bomba isim daha dizide yer alacak. İşte detaylar…

Uzun yıllardır yayınlanan ve hala milyonlarca insan tarafından izlenen Arka Sokaklar, her hafta cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyici karşısına çıkıyor. Son bölümlerinde eski oyuncularını tekrar kadroya dahil eden dizi yeni bir solukla yayınlanmaya devam ediyor. Öte yandan Şevket Çoruh ve Oya Okar’dan sonra oyunculuğu ile kitleleri kendine hayran bırakan bir ismin daha diziye dahil olduğu öğrenildi.

yeni-proje-14.jpg

ARKA SOKAKLAR’A YENİ BİR SOLUK GELİYOR

Şevket Çoruh ve Oya Okar’ın yeniden kadroya katılması ile yepyeni olaylar yaşanmaya başlanırken Arka Sokaklar cephesinden bir müjde daha geldi. Gündemden düşmeyen diziye şimdi de ünlü oyuncu Ferit Aktuğ dahil oldu.

yeni-proje-15.jpg

Ferit Aktuğ, başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen yüzlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi de yılların dizisi Arka Sokaklar’da “Tevfik Moralı” ismi ile diziye dahil olacak. Şu an için söz konusu karakter gizemini korurken izleyicinin karşısına ilk defa 10 Mayıs Cuma akşamı çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN