Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri bomba diziyle geri dönüyor! Reyting rekorları kıracak projeden ilk kare geldi

Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri bomba diziyle geri dönüyor! Reyting rekorları kıracak projeden ilk kare geldi

Türk televizyon tarihinin en uzun dizilerinden olan Arka Sokaklar'dan ayrılan ve tam 16 sezondur kadroda 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh, ekranlar geri dönüyor. Ayrılığıyla herkesi şoke eden Şevket Çoruh yeni dizisiyle bomba gibi geri dönmeye hazırlanıyor. Reyting rekorlarını altüst edecek. Usta oyuncudan ilk paylaşım geldi. Hayranlarını çılgına döndü, heyecan dorukta. Bakın Şevket Çoruh'un rol alacağı yeni dizi hangisiymiş?

17 sezondur devam eden ve reyting rekorları kıran Arka Sokaklar'da yaşanan yaprak dökümü tüm izleyicileri üzmüştü. Özellikle dizide 'Mesut Komiser' karakteriyle gönüllere taht kuran Şevket Çoruh'un dizinin 16. sezonunda ayrılması herkesi şok etmişti. Yaşanan ayrılığın ardından ne yapacağı merak konusu olan Şevket Çoruh'tan herkesi şaşırtan paylaşım geldi. Usta oyuncu ekranlara bomba gibi geri dönüyor. Yeni dizisiyle reyting rekorlarını altüst edecek. Şevket Çoruh'dan ilk paylaşım geldi. İşte detaylar...

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Türk televizyon tarihine damga vuran diziler arasında yer alan Arka Sokaklar'da Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh'un ayrılık kararı izleyenleri şok etmişti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şevket Çoruh, 17. sezonda dizide yer almayacağını duyurmuştu. Ayrılık kararı sonrası sessizliğe bürünen Çoruh, son paylaşımıyla sevenlerini heyecanlandırdı.

kmffdfd-23.jpg

AYRILIK KARARINI BÖYLE DUYURMUŞTU

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Şevket Çoruh, “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler” ifadelerini kullanmıştı.

kmdffdfd-19.jpg

YENİ DİZİSİYLE REYTİNG REKORLARINI ALTÜST EDECEK

Diziden ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen Şevket Çoruh, son paylaşımıyla sevenlerine müjdeli haberi duyurdu. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Netflix dizisi Sıcak Kafa rol alacak Çoruh, sosyal medya hesabından dizinin setinden bir fotoğraf paylaştı. Çoruh, paylaşımına “Buradayım” notunu düştü.

b67.jpg

USTA İSİMLERLE BERABER ROL ALACAK

Bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa, 2 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak. 8 bölümden oluşan dizide Şevket Çoruh’un yanı sıra Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi ve Cüneyt Uzunlar gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN