Armağan Çağlayan'ın o sorusu Hasan Can Kaya'yı sinirlendirdi! "O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki..."

Armağan Çağlayan'ın o sorusu Hasan Can Kaya'yı sinirlendirdi! "O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki..."

Son dönemde Konuşanlar programıyla izleyiciyle buluşarak adından söz ettiren komedyen Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı. Ünlü komedyenin gergin tavırları herkesin dikkatini çekti. Kaya, Çağlayan'ın o sorusuna sert bir dille tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınlanan 'Gör beni' adlı programa konuk olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Son dönemde yıldızı parlayan ünlü komedyen Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayarak hayatına dair merak edilenleri anlattı. Ünlü komedyenin gergin anları izleyenlerin dikkatini çekti.

Armağan Çağlayan'ın "Sizi çok fazla küfür etmekle eleştiriyorlar ya, bu alışkanlık belki de büyüdüğünüz yerden geliyor" şeklindeki konuşmasına sinirlenen Hasan Can Kaya, "Bu alışkanlığım olduğu kabulü nereden geliyor." diyerek Armağan Çağlayan'a sert çıktı.

Hasan Can Kaya'yı kızdıran küfür sorusu. Çılgına döndü

"BU O KADAR DÜŞÜK ZEKALI BİR ELEŞTİRİ Kİ"

Ünlü komedyen daha sonrasında ise "Varoşlarda büyüdüm çocukluğumdan beri sette zenginlerle çalışıyorum. Her sınıftan insanı gözlemleme görme şansım oldu. Diyebilirim ki bunların tek ortak yönü küfürlü de konuşuyorlardı. Kaldı ki bu o kadar düşük zekalı bir eleştiri ki bunu açıklamak istemiyorum bir yandan da sinirleniyorum da... Siz Huysuz Virjin'in programını yapan insanlardan biriydiniz Fatih Aksoy'la beraber. Ondan aynı bilgiler geldiği için söylüyorum. Huysuz bir TV efsanesiydi cinsellik şakasını kullanır mıydı? Benden daha çok kullanırdı. Beni eleştirenler rahmetli Seyfi Bey böyle miydi? Zeka geriliğiniz mi var, akraba evliliği mi geçirdiniz..." dedi.

"EDEPSİZLİKLE AHLAKSIZLIKLA ADIMIN AYNI CÜMLEDE GEÇMESİNE KARŞIYIM"

Bir magazin programında kendisine yöneltilen "Türkiye'de küfürü Hasan Can Kaya getirdi" eleştirisinden de bahseden Hasan Can Kaya, "Ben eleştiriye karşı değilim ben edepsizlikle ahlaksızlıkla adımın aynı cümlede geçmesine karşıyım" diyerek sitem etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN