Armut ve elmaların arasında gizlenen bir limon var! 7 saniyede kimse bulamadı! Yapabilir misin?

Armut ve elmaların arasında gizlenen bir limon var! 7 saniyede kimse bulamadı! Yapabilir misin?

Akıllara durgunluk veren bir illüzyon meydan okuması, insanların elmalar ve armutlar arasında saklanan limonu bulmakta zorlanmasına neden oluyor. 7 saniye içinde gizli limonu fark ederseniz bir dahi olabilirsiniz.

Hepimiz zeki hissetmekten hoşlanırız, ancak beynimizi gerçekten akıllara durgunluk veren bazı zorluklarda test edersek kaçımız gerçekten zirveye çıkarız?

Zeka oyunları, problem çözme becerilerinizi geliştirmenizi sağlamanın harika bir yoludur ve hatta genel bilişsel işlevinizi geliştirmenize yardımcı olurlar. İlk başta onlarla mücadele edebilirsiniz, ancak ne kadar çok pratik yaparsanız o kadar iyi olursunuz.

Bu, ilginizi çeken bir şey gibi görünüyorsa, başka yere bakmayın, çünkü bu yeni optik yanılsama, elmalar ve armutlar arasında saklanan limonu bulmaya çalışan insanları şaşkına çeviriyor, bunu yapmak için sadece 7 saniye var.

1-003.jpg

ELMALAR VE ARMUTLARIN ARASINDAKİ GİZLİ LİMONU BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan görüntü, bazıları yenmiş ve bazılarında sevimli karikatür solucanların çıktığı çeşitli renklerde sıra sıra elma ve armutları gösteriyor. Ancak görüntünün arasında bir yerde, resmin geri kalanına uymayan bir limon var.

Göreviniz gizli limonu bulmak, ancak hızlı olun, çünkü kendinize bir dahi diyebilmek istiyorsanız en fazla yedi saniye sürebilirsiniz. Gizli limonu bulabilir misin?

GİZLİ LİMONU GÖRDÜN MÜ?

Yapmadıysan merak etme, ihtiyacın olursa fazladan zaman ayırmanın bir zararı olmaz. Ve resmi bulana kadar satır satır incelemenin yararlı olabileceğini unutmayın, çünkü bu genellikle tüm resmi bir kerede taramaya çalışmaktan daha kolaydır. Hala mücadele ediyorsanız, cevabı görmek için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Limon, bir kırmızı elma ve bir yeşil armutun yanında bir meyve salkımına sıkışmış, yan yatmış durumda, bu da sarı elma ve armutları içeren diğer kümeler arasında fark edilmesini zorlaştırıyor.

2-003.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN