Artık yemek yaptıktan sonra elleriniz kokmayacak! İşte tek bir hareketle soğan kokusunu öldüren o yöntem

Artık yemek yaptıktan sonra elleriniz kokmayacak! İşte tek bir hareketle soğan kokusunu öldüren o yöntem

Her yemekte mutlaka kullandığımız, lezzeti artıran soğan ne yazık ki doğrandıktan sonra elde istenmeyen ağır bir koku bırakıyor. Ancak bu yöntemlerden sonra artık yemek yaptıktan sonra elleriniz kokmayacak. İşte, ellerdeki soğan kokusunu çıkaracak yöntem…

Yemek yapmayı seviyor, soğanın lezzetine bayılıyor ancak elde bıraktığı kokudan rahatsız oluyorsanız bu bilgiler tam size göre. Uygulayacağınız birkaç pratik yöntemle artık elleriniz soğan kokmayacak. İşte, eldeki soğan kokusunu çıkaracak o yöntemler…

ELDEKİ SOĞAN KOKUSU NASIL ÇIKAR?

Limon suyu: Ellerinizi limon suyuyla ovuşturduğunuzda soğan kokusu kaybolacaktır. Limon suyu doğal dezenfektan olduğu için koku giderme konusunda oldukça etkilidir.

Sirke ve tuz karışımı: Sirke ve tuz karışımı ile ellerinizi ovuşturduğunuzda soğan kokusundan eser kalmayacaktır. Sirkenin dezenfektan özelliği sayesinde koku giderken, tuz da ovma işlemine yardımcı olacaktır.

eldeki-sogan-kokusu-nasil-cikar.jpg

Kahve telvesi: Kahve telvesi de elde kalan soğan kokusunu gidermek için etkilidir. Ellerinizi kahve telvesiyle ovuşturup yıkadıktan sonra o rahatsız edici kokunun ortadan kalktığını göreceksiniz.

Paslanmaz çelik: Paslanmaz çelikten yapılan ürünler de koku gidermede oldukça büyük bir etkiye sahiptir. Ellerinizi paslanmaz çelik bir yüzeye sürtüp duruladığınızda kokudan eser kalmayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN