Aşk-ı Memnu hayranlarına müjde! Filmden ilk kareler geldi! Farah Zeynep Abdullah herkesi heyecanlandırdı

Aşk-ı Memnu hayranlarına müjde! Filmden ilk kareler geldi! Farah Zeynep Abdullah herkesi heyecanlandırdı

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin yeni çekimleri için hazırlıklar başladı. Beyaz perdeyi uyarlanan Aşk-ı Memnu'da ilk kareler geldi. Hayranları tarafından beklenen filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah ilk görüntüleri paylaştı. İşte merak edilen o paylaşım…

Herkesin merakla Takip ettiğim Aşk-ı Memnu dizisi bu kez de film olarak ekranlara geliyor. Efsane Türk dizileri arasında yer alan Aşk-ı Memnu'nun film çekimleri için hazırlıklar tamamlandı. Halit Ziya Uşaklıgil'in Aynı adlı romanından uyarlanan filmin başrolünde ise güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah yer alıyor. Hayranları tarafından heyecanla beklenen film için ilk paylaşım Abdullah'tan geldi. İşte merak edilen o paylaşım…

AŞK-I MEMNU'DAN İLK KARELER

Bihter karakterini canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah ve Behlül karakterini canlandıracak olan Boran Kuzum’un yeni projesi Aşk-ı Memnu herkesi heyecanlandırdı. Bir Dönemin en çok konuşulan yapımları arasında yer alan Aşk-ı Memnu bu kez film olarak ekranlara taşınıyor.

farah-zeynep-bihter.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah (Bihter) ve Boran Kuzum'un (Behlül) paylaştığı, kadrosunda Osman Sonant (Adnan bey), Hande Ataizi (Firdevs), Ebru Özkan (Matmazel), Helin Kandemir (Nihal), Nezaket Erden (Peyker), Mert İnce (Bülent), Mertcan Tekin (Nihat) ve Lorin Menhart (Beşir) gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

1900'lü yılları anlatan filmde Bihter filmini senaryosu Mervem yöntem tarafından kaleme alınıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Caner Alper ile Mehmet Binay oturuyor. Vizyona girmesi için beklenen filmin çekimlerinden ilk kare Farah Zeynep Abdullah'tan geldi. Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımı ile birlikte gönderi takipçileri tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmurunu tuttu.

bihter-filmi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN