'Asmalı Konak'ın efsane ekibi 22 yıl sonra bir arada

'Asmalı Konak'ın efsane ekibi 22 yıl sonra bir arada

Türk televizyon tarihinin unutulmaz işleri arasında yer alan "Asmalı Konak" dizisinin oyuncularından Özcan Deniz, Goncagül Sunar ve Eylem Yıldız, 22 yıl sonra İpek Tuzcuoğlu'nun kitap tanıtımında yeniden bir araya geldi.

2000’li yıllara damga vuran “Asmalı Konak” dizisi oyuncularından İpek Tuzcuoğlu, “Yarım” adlı şiir kitabının tanıtımını İstanbul'da bir mekanda gerçekleştirdi.

Kitabın tanıtımı, efsane dizinin oyuncuları Özcan Deniz, Goncagül Sunar ve Eylem Yıldız’ı da buluşturdu. Gold Film imzalı “Kızıl Goncalar” dizisinde hayat verdiği doktor Levent rolüyle büyük beğeni toplayan Özcan Deniz’i eşi Samar Dadgar karşıladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Asmalı Konak dizisinde rol arkadaşları Goncagül Sunar, Eylem Yıldız ve İpek Tuzcuoğlu‘yla Özcan Deniz, duygusal anlar yaşadı ve “Kapadokya‘da çekilen bir iş kalibresi ne olursa olsun tutuyor. Asmalı Konak bir coğrafyanın kaderini değiştirdi” dedi.

'ÖZCAN DENİZ ZAMANSIZ'

İpek Tuzcuoğlu ise “Özcan Deniz zamansız bir adam… Nasıl Ajda Pekkan kadınlarda zamansızsa, Özcan Deniz de zamansız bir adam” dedi. Özcan Deniz ise, “Sahne dinç tutuyor. Sahnede yaşım 15-20 yaşa düşüyorum. Kendime getiriyor. Kendimi ekstra da yormuyorum. Samar bana iyi bakıyor, oğlum Kuzey’le de çok iyi arkadaşlar…” karşılığını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN