Astral seyahat yaptım diyen Yusuf Güney'den bir çarpıcı açıklama daha: "Anlatırsam beni öldürürler"

Astral seyahat yaptım diyen Yusuf Güney'den bir çarpıcı açıklama daha: "Anlatırsam beni öldürürler"

Bir döneme damga vuran astral seyahat bu kez de ünlü şarkıcı Yusuf Güney ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla akılları karıştıran Güney, ilginç açıklamalarda bulundu. “Anlatırsam beni öldürürler” sözleriyle gündeme bomba gibi düşen şarkıcı ortalığı karıştırdı.

Canlıyken ruhun bedenden ayrılarak başka bir yere gitmesi durumuna astral seyahat adı verilmektedir. Bir dönem sıkça tartışılan konular arasında yer alan astral seyahat durumu bu kez de ünlü şarkıcı Yusuf Güney ile gündemde yer aldı. Bir dönem astral seyahat yaptığını söyleyen Güney, alınan kararları açıklarsa başına gelecekleri de aktardı.

ASTRAL SEYAHAT YAPTI

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Yusuf Güney, pandemi döneminde astral seyahat yaptığını belirterek toplantıda alınan kararlara şahitlik ettiğini söyledi. Son yaptığı açıklama ile ise herkesi şaşkına çeviren Güney, konuk olduğu programda buzulların arkasında bir hayat olduğunu söyleyerek akılları karıştırdı.

yusuf-guney-astral-seyahat.jpg

İnsan olmayanların orada yaşadığını dile getiren Yusuf Güney, hepimizi kandırıyorlar sözleri ile gündeme bomba gibi düştü. Güney, “Kandırıyorlar hepimizi. Her şeyi saklıyorlar bizden. Bunu astral boyutta görebiliyorum. Anlatsam öldürürler beni.'' sözlerini dile getirdi. Yapılan açıklamaları dalgalı yalan birçok kişi bulunurken sosyal medyanın gündemi de Yusuf Güney ile çalkalandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN