ATV Müge Anlı Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı yeni sezon tarihi

ATV Müge Anlı Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı yeni sezon tarihi

ATV ekranlarının en sevilen programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Programın çok sayıda hayranı 'ATV Müge Anlı Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor?' sorusuna yanıt arıyor. İşte, Müge Anlı yeni sezon tarihi..

Yaz döneminin girmesiyle birlikte ekranlara ara veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Haziran tarihinde yayınlanan sezon finaliyle ekranlara veda etmişti. ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran gündüz kuşağı programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezon tarihi de merakla beklenmeye başlandı.

Müge Anlı hayranları, ilgiyle izledikleri Müge Anlı ile Tatlı Sert'i  ATV ekranlarında yeniden görebilmek için, yeni sezon tarihini şimdiden araştırmaya başladı. İşte, sevilen programın ekranlara dönüş yapacağı tarih..

ATV Müge Anlı Tatlı Sert

Müge Anlı yeni sezon tarihi

Bir süre önce hayatını İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştiren ekranların en sevilen sunucularından Müge Anlı'nın programı Müge Anlı Ile Tatlı Sert'in yeni sezonda yeniden ATV ekranlarında olacağı öğrenildi. Tarih ile ile ilgili henüz bir netlik kazanmayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını geçtiğimiz sezonda Ağustos ayı içinde izlemeye başlayan izleyiciler, bu yıl da aynı tarihlerde yayına girebileceğini düşünüyor.

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı Ile Tatlı Sert programının geçen sezondaki yayın gününe eş değerde tutulursa bu ay içinde ekranlarda görülebilir yönünde konuşmalar geçiyor. 15. sezonu ile hafta içi hergün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı saat 10:00'da ekranlara geliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN