Avatar Atakan kızını paylaştı! Selda Bağcan'a benzerliği dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı: Selda Bağcan yeniden doğdu

Avatar Atakan kızını paylaştı! Selda Bağcan'a benzerliği dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı: Selda Bağcan yeniden doğdu

Survivor yarışmasıyla ünlenen Avatar Atakan, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor.Survivor şampiyonu Avatar Atakan kızını paylaştı. Kızının usta sanatçı Sevda Bağcan'a benzeriliği sosyal medyada gündem oldu.

2016 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler'e katılan Avatar Atakan, 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Survivor şampiyonu olmuştu. Survivor ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Avatar Atakan, sosyal medya da oldukça popüler.

2017 yılında Serap Korkmaz ile dünyaevine giren Kick boks ve Muay Thai sporcusu Avatar Atakan, 2 çocuk babası. Avatar Atakan, sosyal medya hesabından ailesiyle yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

avatarfg.jpg

Survivor'ın eski şampiyonu,kızı Zenia'yı paylaştı. Zenia'nın usta sanatçı Selda Bağcan'a benzediği videoya sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.

Avatar Atakan, paylaşımına, 8"Bu benzerlik şaka mı? Sondaki gülüşü beni benden alıyor. Usta sanatçı Selda Bağcan'a daha çok benziyor. Yıllarca eşsiz sesiyle kilometrelerce koştuk. Keşke sesi de benzese. Siz ne düşünüyorsunuz?" notunu düştü.

avatra.jpgKullanıcılar paylaşıma, "Yan yana gelmeleri lazım artık", "Sondaki Zenyanın albüm kapağı galiba", "Selda Bağcan yeniden doğdu" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN