Avrupa Yakası'yla ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı! Duyanlar 'Gülse Birsel ne akıllı kadınsın' dedi!

Avrupa Yakası'yla ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı! Duyanlar 'Gülse Birsel ne akıllı kadınsın' dedi!

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran Avrupa Yakası, günümüzde de popülerliğini sürdürüyor. Büyük bir izleyici kitlesi tarafından tekrar ve tekrar izlenen dizi hakkında şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı. İşte bir izleyicilerin yıllar sonra fark ettiği o şaşırtıcı gerçek...

Adını efsane yapımlar arasına yazdıran Gülse Birsel'in kaleme aldığı Avrupa Yakası, günümüzde tekrar tekrar izleniyor. Türk dizi sektörünün efsaneleri arasında yer alan Avrupa Yakası'nı yıllar eskitemiyor.

5 sezon boyunca yayınlanan Avrupa Yakası, toplamda 190 bölüm boyunca ekrana geldi. Dizide birbirinden ünlü isimler rol almıştı. Yılların eskitemediği dizi günümüzde de popülerliğini koruyor.

asli.jpg

İkonikleşen dizi hatırı sayılır bir kesim tarafından izleniyor. İşte bu izleyicilerden bir tanesi, yıllar sonra fark ettiği detayla gerçeği ortaya çıkardı. Bu detay, dizinin hem senaristi hem de başrol oyuncusu olan Gülse Birsel'in zekasını bir kez daha ortaya koydu.

Bir izleyici Volkan ve Aslı arasındaki diyaloga dikkat çekerek, Volkan'ın başına her sıkıntı geldiğinde "Aslı bunlar hep senin yüzünden" demesi aslında senaryoyu Gürse Birsel yazdığı içinmiş şeklinde bir yorum bulundu.

yakas.jpg

Avrupa Yakası izleyicileri ise bu paylaşımın ardından, bu detayı daha önce fark etmediklerini ama çok zekice bir hareket olduğunu söyledi.

foto.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN