Avrupa Yakası'nda Yaprak'tı, son hali ortaya çıktı! Hale Caneroğlu'nu 20 yıl sonra görenler inanamadı

Avrupa Yakası'nda Yaprak'tı, son hali ortaya çıktı! Hale Caneroğlu'nu 20 yıl sonra görenler inanamadı

Bir dönem Avrupa Yakası dizisiniz Yaprak'ıydı! Son hali görenleri şaşırttı! Hale Caneroğlu'nun 20 yıllık değişimini görenler, gözlerine inanamadı...

Uzun yıllar boyunca Türk televizyonlarında sevilerek izlenen Avrupa Yakası dizisi, hala geniş bir izleyici kitlesine sahip. Başrollerinde birçok tanıdık yüzün yer aldığı dizi, yayınlanmasının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen sosyal medyada sıkça konuşulmaya devam ediyor.

Son olarak, dizide Yaprak karakterine hayat veren Hale Caneroğlu'nun son halinin paylaşılmasıyla gündemde yer aldı. Oyuncu, uzun süredir ekranlardan uzak kaldığı halde, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

HALE CANEROĞLU'NUN SON HALİ

hale-caneroglu-1.png

Hale Caneroğlu'nun son haline ilişkin yapılan paylaşım, izleyiciler arasında büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun değişimi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından beğeniyle karşılandı. Caneroğlu'nun tarzı ve görünümü hakkında yapılan olumlu yorumlar, paylaşımın altında yoğunlaştı.

Oyuncunun hayranları, "Çok güzelsin", "Her geçen yıl daha güzelleşiyorsun", "Tarzını ve seni çok beğeniyorum" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN