Ayça Ayşin Turan'ın estetiksiz halini gören "Doktorun eline sağlık" dedi! Kimse tanıyamadı

Ayça Ayşin Turan'ın estetiksiz halini gören "Doktorun eline sağlık" dedi! Kimse tanıyamadı

Alp Navruz ile ayrılan Ayça Ayşin Turan'ın estetiksiz halini gören gözlerine inanamadı. Güzelliği parmakla gösterilen oyuncunun yüzündeki değişimi gören "Doktorun eline sağlık" dedi. Bakın Ayça Ayşin Turan ne haldeymiş?

Dizi setine tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz-Ayça Ayşin Turan çifti ani bir kararla ayrıldığını açıklamıştı. Sosyal medyanda çok konuşulan ikilini ayrılık nedeninin aldatma olduğu söylensede çift bu iddiaları yalanlamıştı. Ayrılık sonrası merak konusu olan Ayça Ayçin Turan'ın eski hali ortaya çıktı. Bir dizi estetik operasyon geçtiği görülen Turan'ı görenler gözlerine inanamadı.

aycaturan.jpg

AYŞE AYŞİN TURAN'IN ESTETİKSİZ HALİ ŞAŞIRTTI

Oyunculuğu ve güzelliğiyle konuşulan kadın oyuncular arasında yer alan Ayça Ayşin Turan, eski haliyle herkesi şaşırttı. Estetiksiz hallerini görenler "Bu Ayça mı?" sorularını yöneltti.

650x344-son-dakika-ayca-aysin-turanin-aci-gunu-aldigi-olum-haberiyle-yikildi-1636438879758.jpg

YILLAR İÇİNDE BÜYÜK DEĞİŞİM

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu bu defa eski görüntüleriyle konuşulmaya başlandı.

ayca1.jpg

Yüzündeki değişimi görenler estetik olduğunu savundu. Çenesine operasyon yaptığı görülen Ayça Ayşin Turan için "Doktorunun eline sağlık" gibi yorumlar yağdırdı.

aycaaysin.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN