Ayçiçek yağı fiyatında dev indirim! O markette Yudum ayçiçek yağının fiyatını görenler üçer beşer satın alıyor!

Ayçiçek yağı fiyatında dev indirim! O markette Yudum ayçiçek yağının fiyatını görenler üçer beşer satın alıyor!

Son dönemlerde zam haberleri sık sık gündeme gelirken özellikle ayçiçek yağına gelen zamlar dikkatleri çekti. Vatandaşlar ayçiçek yağı almak için indirim araştırmasına girerken A101'de 5 litre yudum uygun fiyatlı raflarda yer aldı. Ayçiçek yağı indirimi haberimizde.

A101 marketlerinden çeşitli indirim haberi verilirken bu hafta ayçiçek yağı için herkes marketlere akın etti. 10 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak indirimle beraber normalde 59,90 TL olan ayçiçek yağı kampanyayla beraber 36 TL'ye kadar indirildi. Peki hangi marka yağ bu hafta markette kaç liradan satılacak? İşte o indirim listesi…

a101 ayçiçek yağo

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

A101 marketlerinde Yudum Omega3 bitkisel yağ oldukça uygun fiyatlı olarak raflarda yerini aldı. Yüzde 40 oranında indirimle beraber satılan bu ürün tüketicilerin dikkatini çekti. En pahalı ürünleri çok ucuz fiyatla beraber vatandaşlara sunuldu. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN