Ayçiçek yağı fiyatları yere yapıştı! O markette 5 litresi 134 TL'ye satılacak: İlk giden kapacak!

Ayçiçek yağı fiyatları yere yapıştı! O markette 5 litresi 134 TL'ye satılacak: İlk giden kapacak!

Geçtiğimiz yıl zamdan en çok nasibini alan temel gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağı fiyatlarına büyük ölçekli zamlar gelmesi, pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına neden olmuştu. Ancak, müjdeli bir haber geldi! O mağaza ayçiçek yağı fiyatlarını düşürerek büyük bir indirim yapma kararı aldı. Ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıl zamdan en çok nasibini alan temel gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağı fiyatlarına büyük ölçekli zamlar gelmesi, pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına neden olmuştu. Ancak, müjdeli bir haber geldi! O mağaza ayçiçek yağı fiyatlarını düşürerek büyük bir indirim yapma kararı aldı.

BÜYÜK İNDİRİM! 5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI SADECE 134 TL!

Migros, 5 litre ayçiçek yağını 134 TL'den satışa çıkararak tüketicilerin yüzünü güldürdü. Migros Ayçiçek Yağı 5 L Köşeli Pet, indirimli fiyatıyla Migros marketlerinde raflardaki yerini aldı.

migros

İndirimli ayçiçek yağı kampanyası ile ilgili detayları öğrenmek isteyenler, Migros marketlerine uğrayabilir ya da online alışveriş yaparak 5 litrelik ayçiçek yağını 134 TL'ye satın alabilirler. Bu fırsatı kaçırmayın ve Migros'un indirimli ayçiçek yağı kampanyasından hemen yararlanın!

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN